Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ja jadlem (i jem dalej) nie tylko benzo. Tramalu np. zjadlem z kilogram przez 6 lat, czyli odkad cpam nalogowo. Nie wspominajac o innych dragach. Kiedys trama bralem w ciagach kilkumiesiecznych (najdluzej 9 miesiecy), obecnie rzadko uzywam. Za to benzo teraz to moj glowny nalog (najdluzszy ciag to 9 miesiecy na klonie i nagle odstawienie).
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Parszywie musiałeś się czuć zeskakując tak raptownie z kloniaków po 9 miechach, heh, ja raz po roku zrobiłem 3,5 miecha przerwy, ale to inna historia, tak przedawkowałem, że po wyjściu ze szpitala 3 dni chodziłem zakręcony a efektów odstawiennych nie poczułem żadnych, za to mój stan w jakim "leżałem" w pasach na SOR'ze był chyba jeszcze gorszy niż tygodniowy skręt przy odstawce normalnej.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barczysko »
mam 2 i nie jest to pierwszy kontakt z benzo ale 1 z klonem najpierw poszlo 0,5 mg i nic za oklo45min moze godz poszlo jeszcze 1mg i dopier wtedy poczulem dzialanie i przyzna ze sie zawiodlem myslame ze bede bardziej skoncntrowany i chetny dz dzialania a ty nic zawroty glowy sennosc i wyjebane na wszystko zupelnie jak po alpro teraz nie czuje juz nic poza lekkim zmeczeniem i bolem miesni w nogach.zdrowia
Uwaga! Użytkownik barczysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hopek »
# Barczysko - takie efekty jak opisales, ze sie ich spodziewasz osiagniesz dopiero po jakims czasie brania w ciagu jakiejs benzo, a juz zwlaszcza klona. Wtedy owszem, powstaje ochota do dzialania, koncentracja, brak lękow, swoboda wypowiadania sie itd. Oczywiscie nie polecam brania w ciagach bo to wciaga %-D Po jednorazowym przyjeciu praktycznie po kazdym benzo bedziesz mial takie efekty jak miales tj. sennosc, rozleniwienie, rozluznienie, zmeczenie, zawroty glowy i wyjebanie na wszystko.

# Słaby - okolo calych 6zl musisz przeznaczyc na te tablety.
Takiego świata ja nie chce, wiec go sobie ulepsze....
  • 60 / / 0
kubeusz mozesz rozwinac swoja wypowiedz bo nie kumam co znaczy ze sa na p i wtedy free
hopek powiedz mi po jaki czasie i dawkowaniu osiagne taki rezultat jak chce bo kana razie mam tylko 70 clonow 2mg
Gargamel stary clonojadzie moze ty sie wypowiesz licze na to lol zdrowia ponowi i panie
Uwaga! Użytkownik barczysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
jeżeli twoja recepta jest wypisana na choroby przewlekłe ( w polu przewlekłe ma P zamiast X ) to oznacza, że nic za nie nie zapłacisz w aptekarskiej, bo jest refundowany w 100 % (akurat klonazepam w pełni refundują), a co do osiągnięcia takiego efektu ciekaw jestem co powiedzą w/w panowie, u mnie to było jakieś 2,3 miesiące na codziennych niskich dawkach.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 1 / 0
U mnie troche krocej. Speedy i moc do robienia wszystkiego lapalem juz po kilku tygodniach rowniez na niskich dawkach na ktorych caly czas lece 1-3mg max ale przeplatalo sie to z dniami zmuly. Takiego pewniaka, ze jak przyjebe klona to niczego sie nie boje i moge gadac z kazdym na kazdy temat i mam dobry humor to zlapalem tak jak Kubeusz napisal - mniej wiecej 2-3miechy. Ale dobrze Ci radze i Kubeusz pewnie tez to potwierdzi, ze dla samej rekreacji nie warto sie w to pakowac. Co innego jak masz jakies problemy powazniejsze, problem z alko - znakomicie zastepuje i uspokaja 10x lepiej i takie tam. Jesli masz spokojne w miare zycie to naprawde nie startuj pod te 3 miesiace bo wraca sie ciezko.
  • 60 / / 0
problem u mnie plega na tym ze czasami nie potrafie zalatic najprostszych zeczy od rozmowy z obcymi ludzmi po zalatwienie czegos w urzedzie czy tym podobne,kiedys sporo scierwilem i chyba wszystkie te leki i strach sie nasilily po odtawieniu dodam ze prze ostatnie pare lat scierwilem tylko kilka razy.help
  • 985 / 92 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Hopek, i jak tam. Dalej 3mg.... Bez stresu kolego. Nawet nie poczujesz zmiany z 3 do 1mg. a później do 0.5mg. Ale kawa/napoje energy - tego musisz sobie odmówić. Mówie jak było w moim przypadku. Daj znać na maila co tam u Ciebie.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 139 / 1 / 0
Barczysko to ja osobiscie nie wiem czy na takie blache problemy, ze nie potrafisz zalatwic czegos w urzedzie albo masz problemy z komunikacja w grupie ludzi warto pakowac sie w ciagi na benzo. Lepiej sobie chyba walnac 2 piwka albo sete jak masz stresa. W moim przypadku musialem zupelnie odstawic alko ze wzgledu na kuratora ktory juz wchodzil mi na glowe po wczesniejszym zabraniu prawka za jazde po %, a co sie z tym wizalo caly moj tamten swiat sie zawalil bo z prawkiem bylo zwiazanych jakies 90% czynnosci jakie wykonywalem z praca wlacznie. Nie to zebym szukal usprawiedliwienia ale to jakis tam powod i zupelna zmiana stylu zycia byla. I chyba plusy z tego beda wieksze niz minusy gdy nadejdzie pora zupelnego odstawia. Taka mam nadzieje bo tylko czekam do maja zeby odzyskac prawko i mam cala mase planow z tym zwiazanych, wiec mysle, ze dla mnie to taka przechowalnia na czas chwilowego bezsensu egzystencji. Tylko ja wiem, ze to w maju sie zmieni, a w przypadku Twoich problemow ze stresami zycia codziennego raczej niczego to nie zmieni, oczywiscie poza okresem pakowania benzosow, a po odstawce wszystko wroci i to pewnie ze zdwojona sila jak to zwykle bywa.
#N_dream skrobnalem Ci maila jak idzie :) Ze sredniej w miesiacu okolo 2,5mg doszedlem juz do tego, ze dzisiaj, czyli prawie ostatniego mam 14 tabsow z blistra rozpoczetego 1-go, wiec srednia okolo 1,2mg. Mozolnie ale daje rade. Gdyby nie epizod z alko+lorafen pewnie srednia jeszcze nizsza by byla no ale trzeba sie bylo ratowac, zeby wrocic do swiata realnego :D
Zablokowany
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.