Efekt jest super. Subtelny, aczkolwiek dobrze wyczuwalny. Rzeczywiście coś pomiędzy alko a mj, dodatkowo libido bardzo podniesione. Bardzo fajny sposób na codzienne odprężenie.
25 września 2018vortexxix pisze: Po dalszych testach ekstraktu 30% stwierdzam, że przy dawkach powyżej 1 g (~300 mg substancji czynnej) poranny ból głowy jest pewny jak w banku (przynajmniej u mnie). Precz z ekstraktami.
Dobrą stroną jest to, że odechciało mi się trucia się etanolem ;)
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
27 listopada 2018blackgoku pisze: Bo jest hepatotoksyczna. Między innymi dlatego była nielegalna.
Dlatego robiono badania i wyszlo by etanolem nie ekstrahowac czy acetonem kavy a tylko korzenie i zimna woda mielimy korzen na pyl w szmate a nastepnie przeplukujemy woda i juz jest Kava Kava.
Zakaz dyskusji o źródłach! taurinnn
[/quote]
Czy ja się mylę, czy Pieprz metystynowy jest już legalny? Jeśli tak, to o źródłach wody też nie można pisać?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.