07 czerwca 2023Rs3mati pisze: Biorę teraz ashwe z ostrovitu 320mg ekstraktu standaryzowane na 23mg witanolidów x2 czyli 640/46 w proszku i różni się znacząco od innych nawet tych droższych które brałem, na plus ze jako jedyna zauważalnie działa pozytywnie na nastrój na minus natomiast to to ze po otwarciu samego pudełka kurwi tak okropnie jakby ktoś się zesral, nawet jak rozpuszczę to w całym kubku wody to nadal smakuje jak rozwolnienie i jest mi niedobrze przez całe rano no i w kiblu po dwójce jebie jakąś zgnilizną jakby się 10 żuli tam zesralo na podłogę i to gowno tam leżało tydzień. Teraz pytanie trafiłem na wysokiej jakości ashwe za rozsądne pieniądze czy na jakiś domestos wyłowiony z toja na brudstoku? Bo pierwszy raz z czymś takim mam do czynienia a przejadłem kiedyś tego trochę. Ewentualnie jeśli to coś zmienia to odstawiłem fluoksetyne (ssri) jakieś dwa tygodnie temu bodajże a tego rzekomo się nie łączy
-coś co pachnie koniem.
Fuzja / 909
07 czerwca 2023ListyDoMDMA pisze: Czy aszwaganda u was też podbija lub lekko zmienia działanie alko i mj? Jak piłem po tym to patrzenie na rzeczy wokół mnie było lekko euforyczne , a po spaleniu takiej normalnej jak dla mnie dawki jarania , siadłem na kanapie i zapomniałem jak działa grawitacja , tak mną kręciło xddddd
Na niektórych typu Aerva lanata, przegorzan pospolity czy też portulaca oleracea nie ma nic wzmianki ale to igranie z życiem a zdrowie na pewno. To samo Ashwa
Teraz chyba dojrzałem żeby samemu sprawdzić, najchętniej korzeń ew. tabletki z dobrą proporcją witanolidów.
Polećcie jakiś sklep/kontakt, może być na priv, gdzie by się zaopatrzyć.
Ew. nazwy produktów w odpowiedzi.
Podziękował :)
Co do ashwagandy w korzeniu, to z jej działania byłem najbardziej zadowolony. Parzysz to w garnku przez jakieś 5 minut, a potem przelewałem do kubka i piłem. Działanie zależne jest od ilości ugotowanego korzenia, na początek dwie i pól solidnej łyżki powinno zrobić robotę. Zrób tak, abyś miał na dwa pełne nalania kubków.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?