"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
08 czerwca 2023pauleta1987 pisze: Jaka dawka baclofen poprawia nastrój?
Mnie 50mg wysłało za grubo za pierwszym razem, mimo tolerancji na fenia 5-7.5g.
Nadmierne pobudzenie, ataki paniki, duszność i mroczki przed oczami.
Nowicjusz 25 mg, jak mało - następny dzień 50. Jak mało - następny dzień 75mg. Jak mało, następny dzień do kosza słoik.
Jednak uznam to za dawkę niezagrażająca życiu nawet nowicjuszowi.
Z tym że.nastepny dzień dokładka to za mała przerwa jeżeli wezmiemy odstęp 24 h .
To długo siedzi i nastąpi kumulacja .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Biorąc 25mg jednego dnia, kolejnego powinieneś być w teorii na 0 z delikatnym plusem.
W przypadku 50,75 dzień po dniu sprawa ma się inaczej. Jednak nie odczujesz tego.
Także dalej propaguje powyższą teorię przy pierwszym spotkaniu a następnie przerwe lub śmietnik.
Z mojej perspektywy z każdej strony śmietnik poza odstawkami GBL/GHB/FEN. Ale to offtop.
Edit: Zgadzam się z przedmówcą, najlepiej zrobić jednodniowy odstęp.
Jak wspomnisz o psychice to zapali jej się lampka .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dosyć szybko wyrobiła się tolerancja i w zasadzie trudno już jest odnotować jakiekolwiek działanie. Bywały takie sytuacje, że zarzucałem sporo, najczęściej w miksie z pregą, ale w zasadzie jedynym zauważalnym i jednocześnie dosyć uciążliwym skutkiem było coś takiego;
06 czerwca 2023mefistofeles85 pisze: drgawki/skurcze mimowolne ciała, głównie rąk.
06 czerwca 2023ledzeppelin2 pisze: Drgawki sa. Takie jakby mioklonie. Rzuca kończynami .
Wydaje mi się że ten lek najbardziej efektowny jest gdy wrzuci się raz na jakiś czas, nie będzie trzeba wiele, a może to być jakaś mini odskocznia od innego syfu
08 czerwca 2023ledzeppelin2 pisze: Z tym że.nastepny dzień dokładka to za mała przerwa jeżeli wezmiemy odstęp 24 h .
To długo siedzi i nastąpi kumulacja .
----------------------------------------------
09 lipca 2023PiotrekTrzynastego pisze: Niby wszystko git, a nagle cię rzuca, lecą telefony, szklanki z rąk.
Wydaje mi się że ten lek najbardziej efektowny jest gdy wrzuci się raz na jakiś czas, nie będzie trzeba wiele, a może to być jakaś mini odskocznia od innego syfu
A obudziłeś się kiedyś po wysokich dawkach zlany w łóżko? Jak jakiś żul, menel kurwa. Ech...
Scalono posty na prośbę użytkownika. - {owerfull}
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.