Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 11 / 2 / 0
Codeine9 pisze:
próbował ktoś zółtych prostokątnych z napisem ''lock''?
Jadłem rózowe i sa to "glock" nie lock przyjrzyj sie dokladnie na ramke i lufe w "o".
Na bank czysta emka mega mocne ponad 250 mialy jedna wyjebala z butow polecam polowe na start. Najlepiej dzialajaca bleta jaka jadlem polecam.
  • 1 / / 0
Zielona czaszka punisher (nie trójkąt tylko kształt czaszki) elegancko wytłoczona ktoś ma jakieś informacje ?
  • 9700 / 1911 / 2
Na rozowe kroliki playboya uwazajcie.
To cmc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / / 0
Niebieskie domino? Ktoś jakieś info ma? Woj. świętokrzyskie.
  • 6 / / 0
Zielone granaty - najprawdopodobniej 3cmc.
Dolny Śląsk
  • 293 / 14 / 0
Biały storm trooper na śląsku - czy to jest w ogóle MDMA? Nie mogę ich nigdzie znaleźć
na jednej stronce znalazłem że ok 150mg MDMA, ktoś potwierdzi? :-D
  • 1628 / 199 / 0
Tutaj znajdziecie 3/4 piguł z tego tematu:

http://www.saferparty.ch/warnungen.html
  • 20 / / 0
Różowy granat małopolska ktoś coś ?
  • 605 / 90 / 0
WLKP, czy ktoś miał przyjemność próbować:
- małe pillsy Barcelonki
- niebieskie domino
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 22 / / 0
31 grudnia 20172wiadra4piwa pisze:
prosiłbym o scalenie.

Fioletowe krążki Barcelony latały we wrześniu w małopolsce. 180mg
Ktoś posiada jakieś informacje o zielonych what's uppach z wypukłą, nie wklęsłą(!) słuchawką? wlkp :-)
przyjemne tabsy około 130mg MDMA, rozpływanie w łóżku, muzyka wchodzi, nie za mocne jak dla mnie w sam raz
Uwaga! Użytkownik Codeine9 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.