ODPOWIEDZ
  • 559 / 28 / 0
wal pr
  • 283 / 33 / 0
Sniff działa byle jak w porównaniu do podania doustnego.

A czemu radzisz wrzucanie MDMA na pusty żołądek? Ja z doświadczenia polecam najeść się w opór przed imprezą - mamy wtedy dużo paliwa do spalania podczas tańców. Efektem wrzucania na pusty żołądek jest to że w połowie melanżu widzę ewidentny spadek mocy do tańca.
dawniej Anon
  • 559 / 28 / 0
Nie jesz 3-4 h przed wrzuta i wszystko sie dobrze i szybko wchłania. Podrecznikowa rada ;)
Choc ja maleem i takie jazdy ze bylo cisnienie a towar powiedzmy dopiero koło 18 wrzuta jeszcze pozniej i normalnie jedznia od rana przetrawic nie moglem %-D
  • 1425 / 81 / 0
Kiedyś akcje miałem taką ze wrzuciłem grocha, a przed imprezą objadłem sie pod korek i efekt był taki, że wjechało dopiero po 3 godzinach i słabo whuj.

Kompletnie pusty to w sumie sredni pomysł, bo jak piszesz paliwo musi być, ale zdecydowanie lepiej nie wpierdalać ostro bezpośrednio przed wrzuceniem. Najoptymalniej zjeść sredni posiłek, a emki wrzut po 2-2.5 godzinie.

A kupić jakieś snickersy jako doładowanie ekstra w trakcie.
  • 2215 / 369 / 0
Dobrym rozwiązaniem jest zrobienie ładowania jedzonka pare godzin przed wrzutą, dużo jeść w tym dniu.
Polecam papkę z p.owsianych, otrębów, owoców, kakao, cynamonu.. itd
łatwo wchodzi, smaczne, i zdrowe.

A na fazie zamiast gumy chrupać marchewkę
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 559 / 28 / 0
ehh, chyba wszyscy zapomnieliśmy już o tej pozpierdalajacej euforii podczas ktorej zapominalo się o calym świecie a gdzie dopiero o jedzeniu na fazie.. mowa oczywiście o tripowaniu w domu, wyginaniu sie na wszystkie strony na łóżku :)
  • 610 / 29 / 0
O sniffa pytałem z czystej ciekawości i jestem ciekaw jak droga podania zmienia aż tak profil działania. Przy sniffie jest coś takiego jak "nieogar" na wejsciu?

Ja to zawsze staram się jeść najpóźniej 2-3 h przed wrzucaniem, raz zjadłem dosyć spory posiłek godzine przed podaniem i ładowało się +2h a działanie nie było jakieś do końca pełne..
01 lutego 2018OdwiertKorzenny pisze:
A na fazie zamiast gumy chrupać marchewkę
Dobry patent, spróbuje niebawem :-D
  • 2215 / 369 / 0
Z tą marchewką to podobno taki protip od partyworkerów na różnych imprezach.
Witaminki.. potas, bardzo się przydaje, a do tego można zająć czymś latającą szczękę :D
Piracetam i chlorek magnezu (wcierany w skórę) to też zajebista rzecz do MDMA.

Od strony fizycznej, to wg mnie podstawa do zabawy,

i pamiętajmy oczywiście o s&s
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 440 / 32 / 0
02 lutego 2018OdwiertKorzenny pisze:
Z tą marchewką to podobno taki protip od partyworkerów na różnych imprezach.
Witaminki.. potas, bardzo się przydaje, a do tego można zająć czymś latającą szczękę :D
Piracetam i chlorek magnezu (wcierany w skórę) to też zajebista rzecz do MDMA.

Od strony fizycznej, to wg mnie podstawa do zabawy,
o debilniejszej sytuacji jak marchewka, impreza i wcieranie sobie magnezu nie słyszałam i pewnie szybko nie usłyszę znowu.

PS. zamiaste marchewki podobno lepiej użyć cebuli. Może być też czosnek.
  • 610 / 29 / 0
Marchewa to dobra bardziej w domowym klimacie, szczerze nie wyobrażam sobie w klubie wpierdalać marchewkę o ile mnie z nią wpuszczą i nie wezmą przy okazji za kogoś dziwnego %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.