Czy istnieje coś w zamian co jest bardzo silne jednocześnie rano nie ma już we krwi?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Istnieje lek, który jest kuzynem zolpidemu. Wpisz w necie nazwę mojego konta jednak ostrzegam, że dosyć słabszy jest od zolpidemu. Za to wielkim plusem są zajebiste kolorowe kapusłki, które zapewniają nam radość przy każdym braniu na noc. Czasami tracę możliwość recepty na zolpi, żeby ponownie móc kupić te różowo-niebieskie skurwysyny.
Jedynie trittoco kladzie znowu za długo muli, zreszta też ma czasem kaprysy w działaniu.
ZolpIdem zadział parę razy, potem tolerka rosła że zamiast się uśpić to lunatykowalem i wydzwanialem do losowych osób na telefon. Chyba zostaje mi jedynie sumienność w nawyku zasypiania o stałych porach i ewentualnie gdyby byla sytuacja awaryjna to wziąć zolpi nie mieć żadnych incydentów zaburzenia tych godzin snu.
Myślę że to powinno pomóc po miesiącu. Dziwnym przypadkiem jest że bez obowiązków zawsze się przestawiam ALE.zatrzymuje się w trybie snu 3-4 do 13-14.
Tak jak by to było uwarunkowane w genach XD
Jeszcze jest zopiklon ale chyba słabszy od zolpi
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Wiem o tym, że człowiek ufa lekom i myśli, że to one mają potężne, kluczowe oraz jedyne właściwe predyspozycje do rozwiązania naszego problemu, ale czasami takie zmiany jak higiena snu potrafią zaleczyć problem na tyle dobrze, że nie trzeba zolpidemu. Szczególnie, że zolpidem to jest droga w jedną stronę i po latach mogę stwierdzić, że jedynie mógłbym chcieć go używać gdy "teraz jest chujowo, ale to chwilowy okres i gdy sytuacja zewnętrzna się zmieni to będzie na tyle dobrze, że mogę zaryzykować chwilową zależność i późniejszą odstawkę".
Zolpidem potrafi być potworem, ja nie wiem co mają w głowie doktorki co sobie to wypisują taśmowo ludziom, którzy nie rozumieją w jaki poziom uzależnienia można wpaść po tym.
Teraz zolpidem jest dobry dla mnie krótkofalowo albo by zobaczyć wizuale po miesiącu abstynencji.
Co do lunatykowania to jesz to, kładziesz się od razu po zjedzeniu bez żadnych telefonów w ręce i staraj się zasnąć. Jeżeli Ci się nie uda to faktycznie zjedzona paczka lub rozpierdol w pokoju to łaskawy wyrok.
Niektórzy wtedy twierdzą, że wyjście na miasto jest dobrym pomysłem, ja na szczęście takiej przygody nie miałem XD
"Rutyna to rzecz zgubna "
Tak i to bardzo dobrze. Mnie po wszystkim kładło, ale uważaj, bo jak zjesz za mało i Ci urwie film to możesz zacząć odpierdalać. Odstaw telefon, połóż się i zamknij oczy. Musisz się zastanowić czy walnąć normalną dawkę czy większą, bo większa zwiększy ryzyko "lunatykowania".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.