01 września 2018jezus_chytrus pisze: Wrzuć fotkę, jak to wygląda.
Generalnie sorki, że podsunąłem Ci ten pomysł - może niepotrzebnie. Mi jednak na 30-40 złamanych odrostów padł tylko 1 (który złamałem kompletnie, tak że trzymał się na włosku i nie miałem czym skleić). Pozostałe są zdecydowanie grubsze i mocniejsze (czuć to w dotyku) od tych nie łamanych.
W ten sposób można fajnie "rozdysponować" słońce.
Ten krzaczek jest jeszcze w początkowej fazie flo i nadal potrzebuje azotu. Pytanie - czy dostarczyć go dodatkowo? Czy też niedobór nie wygląda na duży i lepiej nie przeszkadzać?
Niby ten do kwitnących ma azot w składzie, ale jest go najmniej.
Generalnie ścinasz, jak jest dojrzałe - czyli kwiaty są już "napuchnięte", a 80% włosków zmieniło kolor na brązowy. W zależności od odmiany zbiór przypada od połowy września, do końca października (mowa o pelnosezonowych)
Patrzę na prognozę długoterminową i do końca miesiąca deszcze ma spaść raz (!)
Czeka mnie znowu gonienie z baniakiem i butelkami...
Jak juz kwitna to moze nie susza ale sloneczko sie przyda. Topy ladnie dochodza a takiej pogodzie [emoji38]
jeden krzak okrył się już kwiatkami w takiej ilości,że widać iż są to kwiaty
drugi okrywa sie ewidentnie wolniej, ale też jest na dobrej drodze
można powiedzieć, że ostatnia prosta
U mnie też 1 krzak dojrzewa błyskawicznie. Jeszcze 2 tygodnie temu ledwo było widać, że to kobieta, a teraz... to jest pestka wydłubana z palenia - może "odziedziczyła" geny Ruderalis (jest karłowata - 50 cm)?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.