Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
Olimp dla sportowców to zawsze dobry protip.
Co do żelaza...
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Na przyszłość pisz nazwy substancji czynnych leków. ;)
Jak Ci nic specjalnego nie dolega (szczególnie bezsenność), to śmiało 5 mg pod język, za 15 minut jest energia do pracy.
Mówię całkowicie poważnie.
Ale jak Ci nie szkoda pieniędzy... Ech...
Zgienty, to raczej w tej chwili nie jest miejsce dla Ciebie.
FarmieGolda, więcej konkretów i hamuj język.
To moje ostatnie ostrzeżenie. Koniec tego typu spamu, bo się zdenerwuję.
EDIT:
04 lutego 2017randomuser118 pisze:
Wiem ze po hexenie pojde spac po paru gidzinach, chodzi o to zeby rano wstac wypoczetym.
kreatyna + glutamina (nawet ok 30-40gr - bezpieczna ilosc klinicznie testowano nawet 60gr) + glukoza/miod plus jakies zodlo aminokwasow.
Rano to samo.
Nie wiem, co Ci poradzić też. Jaka literatura fachowa? Bo jeżeli psychofarmakologia i biochemia OUN, to mam dla Ciebie złą wiadomość... :(
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.