tur3k pisze:Lorrenzo R.I.P. ? No shit, przecież on prawie nie ćpał, co się odjebało ?
Nozer pisze:Kurde, boje sie ze zostanę pominiety w tym watku. W razie co, to uprzedze Was i dam livestream z samoboja, juz niedlugo!
Drevolt pisze:A co z Procentem? Pisal jakis czas temu w temacie o samobojstwie
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
pod koniec hejpowej kariery
CristianoTramaldo pisze:mieszanka u 44770 z jakimś benzo - takie są przypuszczeniatur3k pisze:Lorrenzo R.I.P. ? No shit, przecież on prawie nie ćpał, co się odjebało ?
Jak widać nawet teraz, z taką kopalnią wiedzy i wymiany informacji jaką jest net, a w szczególności nasz hajpik, też można łatwo "popłynąć", choć wydawałoby się, że konsumencie są poinformowanie i uświadomieni...
Nie wiem jak osobiście przeżyłem tyle lat bez żadnego konkretnego "kuku" (od początku '90), mając takie "hobby" i to często w wydaniu ekstremalnym. Wtedy nie było praktycznie żadnych informacji związanych z substancjami.. Pamiętam pierwszy raz z amfą (albo '92 albo '93) - koleżanka w liceum ogarneła mi 100-kę prochu. Pytam, a co to jest ?? I jak to działa ? Będę mieć po tym wizję ?? ;-) A ona - "nie, luz, lepiej się tylko poczujesz" :-) To było wszystko czego się dowiedziałem o tym produkcie :-) Wsypałem przy rodzinnym obiedzie do herbaty, jak mi poradzono ;-) No ale faktycznie w jednym miała rację - poczułem się lepiej..... a właściwie miałem mega zajebistą pizdę ;-)
tur3k pisze:Nozer ma swoje lata i specyficzne poczucie humoru ;)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.