Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 293 / 41 / 0
tur3k pisze:
Lorrenzo R.I.P. ? No shit, przecież on prawie nie ćpał, co się odjebało ?
mieszanka u 44770 z jakimś benzo - takie są przypuszczenia
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
Nozer pisze:
Kurde, boje sie ze zostanę pominiety w tym watku. W razie co, to uprzedze Was i dam livestream z samoboja, juz niedlugo!
Nozer - dawaj na Snapie !! Fejm będzie że hoho ;-) :-)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 581 / 91 / 6
Drevolt pisze:
A co z Procentem? Pisal jakis czas temu w temacie o samobojstwie
Kiedy pisał? Był aktywny na gg jeszcze parę dni temu...
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 3451 / 723 / 9
Procent skasował postać.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 438 / 18 / 0
i dobrze zrobił, biorąc pod uwagę jego poczynania
pod koniec hejpowej kariery
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2942 / 245 / 0
CristianoTramaldo pisze:
tur3k pisze:
Lorrenzo R.I.P. ? No shit, przecież on prawie nie ćpał, co się odjebało ?
mieszanka u 44770 z jakimś benzo - takie są przypuszczenia
Przy U4 ciężko wymierzyć idealną dawkę (ładuje się z opóźnieniem, parę mg w prawo czy w lewo potrafi zrobić ogromną różnicę), ja albo byłem niedoćpany albo tak przećpany że prawie mdlałem na łóżko, a z opio znam się bardzo dobrze, więc powyższe przypuszczenie jest całkiem realne. Ale żeby na oddech siadało to nie zauważyłem, a mixowałem to z nitrazepamem.
  • 2372 / 315 / 0
dodam, że generalnie bezno w miksie z opio bardzo siadają na oddech... U jest dosyć euforyczne a peak trwa w miarę krótko więc są ciśnienia na dorzutki. A stad już blisko do przegięcia....
Jak widać nawet teraz, z taką kopalnią wiedzy i wymiany informacji jaką jest net, a w szczególności nasz hajpik, też można łatwo "popłynąć", choć wydawałoby się, że konsumencie są poinformowanie i uświadomieni...
Nie wiem jak osobiście przeżyłem tyle lat bez żadnego konkretnego "kuku" (od początku '90), mając takie "hobby" i to często w wydaniu ekstremalnym. Wtedy nie było praktycznie żadnych informacji związanych z substancjami.. Pamiętam pierwszy raz z amfą (albo '92 albo '93) - koleżanka w liceum ogarneła mi 100-kę prochu. Pytam, a co to jest ?? I jak to działa ? Będę mieć po tym wizję ?? ;-) A ona - "nie, luz, lepiej się tylko poczujesz" :-) To było wszystko czego się dowiedziałem o tym produkcie :-) Wsypałem przy rodzinnym obiedzie do herbaty, jak mi poradzono ;-) No ale faktycznie w jednym miała rację - poczułem się lepiej..... a właściwie miałem mega zajebistą pizdę ;-)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 672 / 126 / 0
tur3k pisze:
Nozer ma swoje lata i specyficzne poczucie humoru ;)
Ze niby jestem dziadem? ;) A tak serio to rozwazam to ale zloty strzal albo przedawkowanie koki to malo rozrywkowa metoda. Z reszta szukam sponsora do tego, ostatnio nie stac mnie na jednarozowa dawke by kopnac w kalendarz. Uliczny towar za slaby na moj organizm, lata cwiczen wyszly mi 'na zdrowie'.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Strzały, strzałami, ale miałeś zgnić za kratami. Wywinąłeś się jakoś?
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 9 / 0
Pewnie czekasz w napięciu na wyrok. Tak jak ja na swój niedawno. Takie oczekiwanie to katorga, nawet jak masz spore szanse dostać zawiasy. Nie miałem z czego opłacić grzywny 800zł. ale całe szczęście jakoś wykombinowałem. Teraz muszę jeszcze przejść grzecznie terapię. Dociążyli mnie jebani.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.