Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 107 / / 0
3-CMC jest na wejściu potworne, o wiele mocniejsze niż 4-CMC
tonaprawdejajestem@tutanota.com
  • 18 / / 0
Chujowe jest zejście na drugi dzień
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2016 przez pletzturra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
  • 720 / 12 / 0
A co powiecie o miksie? 3cmc + 4cmc? Nie próbowałem żadnej z tych substancji, ale widzę że każda ma swoje plusy i minusy, i z tego co wyczytałem to najodpowiedniej dla mnie powinno działać zmiksowane.
Albo może coś takiego: 4cmc 300mg oral + 3cmc 150mg sniff.
Wszystkie wariacje chętnie przemyślę, czekam na propozycje.
Oczekiwania : kosmos libido, euforia, przyjemność z "bycia tu i teraz" , aa i najlepiej żeby było "JEB BENG BENG" - o takie wejscie.
  • 640 / 118 / 0
W Krk podobno rozprowadzają takie miksy niektórzy. Tzn. gotowe mieszanki rozdawane są w workach z podpisem 3/4CMC. Więc albo handlarz nie wie, czym handluje, albo właśnie miesza, żeby lepiej klepało.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 34 / 0
Pierdolita to właśnie klef daje najlepszy nieogar i euforie z tych dwóch. Jeszcze kwestia dobrego sortu w przypadku klefa jest bardzo ważna na 4 sorty miałem tylko 1 porządny a w trójce na odwrót, trudniej trafić shit ale różnica jest taka że dobre 3cmc jest lepsze od 3mmc na jeden wieczór a słabe/średnie sorty i tak zadowalają natomiast klefa za chuja. 150-100mg 3cmc 100-150mg pudrowego 4cmc sniff powinno cię srogo poklatkować jak nie masz tolerki, 3 empatia/euforia trochę speeda, 4 euforia/speed szczypta empatii, dobierz sobie proporcję i co wolisz. Przeżywacie z tym zejściem jak nie napierdalasz w opór na wypranym baniaku to jest luz
  • 623 / 22 / 0
Według mnie ten odczynnik nie jest wart ciągów można się z nim pobawić raz na jakiś czas chociaż potwornie niszczy przełyk i nos,ja np. kiedy 3 raz i ostatni miałem sen o tym odczynniku (około 2miesiące temu) do teraz czułem nieprzyjemny zapach chemii więc moim zdaniem dobre bk się już skończyły :)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 720 / 12 / 0
Kurwa mać. Jak to wkońcu jest z tą czwórką i trójką? Jedni mówią ze to lepsze, drudzy że tamto.. Kurwa strasznie mieszane opinie, w sumie wychodzi że obie są takie same..
  • 238 / 7 / 0
Ja wolę 3-CMC bardziej podobne do 3mmc, bardziej wchodzi na libido, można posiedzieć, pogadać, jest stymulacja, ale nienachalna, no i dłuższe działanie niż 4cmc.
klefedron daje taki nieogar, w jakiś sposób jest to stan porównywalny w pewnym stopniu do prawilnego 4mmc, to jest ta euforia jakby ktoś jebnął młotem w głowę, obraz ci lata i jesteś w stanie powiedzieć tylko :Ale Zajebiście:, a 3-CMC bardziej ogarnietę
Miksował może ktoś z MDAI ?
  • 977 / 221 / 0
@PuTTy
Obydwie substancje to gówno pierwszego sortu dla desperatów. Nie warto tym chlorowym syfem zawracać sobie głowy.
  • 720 / 12 / 0
Przekonamy się niedługo czy to chuja warte, aczkolwiek ostatnio z ulicy dostałem własnie chyba którąś z tych sub. i podziałała całkiem si na podkładzie ze slabego włada, który konczył swoje działanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.