Zamówiłem sobie zestaw testowy tego i armodafinilu, dam znać po testach co i jak.
U mnie występuje ogólnie problem z nadmierna sennością.
Czy leki z recepta zastrzeżona jest szansa zdobyć poprzez te wszystkie e-recepty? Xanax dostałem bez problemu, a nie wiem czy ryzykować 69pln
Po miesiącu miałem mieć kontrolę, nie wiem, czy nie poproszę o jakiś metylofenidat albo adderall, o ile to drugie jest dostępne w aptekach bez większych problemów.
Cisne na armo już z 3 miesiące, pół artvigilu z rana i kawa, daje mi energie na cały dzień.
Wcześniej miałem problemy z nadmierna sennością.
Generalnie dzięki armo odstawiłem całkowicie włada.
Podobno waklert dłużej działa, ale mało jest o tych substancjach informacji, może ktoś kto wypróbował te substancje najlepiej je opisać, nawet moda i armo. Ja po modafinilu(modvigil) czułem większą radość ale myślę ze to placebo, Armo czuje ze jest mocniejsze i lepiej sprawdza się w pracy, dłuższa stymulacja w tle i zajebiste skupienie.
Pracuje przy komputerze w domu i zajebiscie mi to pomaga.
Szansa raczej znikoma. Prędzej dostaniesz receptę na kwas walproinowy albo inne gówno i jakieś złote rady odnośnie stylu życia żeby zażywać magnez albo uprawiać sport. Łatwiej już Ci to będzie zamotać na czarnym rynku do czego oczywiście nie zachęcam.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.