Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 191 / 7 / 0
Wszystko razem to będzie hmm.. Średnio 300zł. Tyle starcza mi aby przetrwać na tym świecie, będąc w każdym tygodniu trochę porobiony. Mam nadzieję, że nie będę musiał wydawać więcej :)
  • 623 / 22 / 0
miesięcznie to myślę coś koło 180zł ale to z powodów takich że nie mam zarobku
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 72 / 11 / 0
Teraz jestem na Wielkim Poście, ale pomijając to to wydaje niewiele. Jakieś kilkaset złotych na dobry alkohol i marihuanę. Kiedyś potrafiłem wydawać po 2-3 tysiące. Rekordu nie przytoczę bo wyjdę na chwalipiętę albo skrajnego patusa.
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
6 dyszek tygodniowo i bajlando. Plener niezależnie od pory roku czy pogody, żeby uniknąć najebki w klubach, czy barach, bo 5 złoty za browar to przeginka.
Oczywiście tanie wino 4 life :gun:
  • 5 / / 0
Ciężko ocenić, czy leki od psychiatry które używam codziennie typu zolpidem i bunondol się liczą, skoro nie używam ich w celach rekreacyjnych? W sumie wszystko zależy od miesiąca, w grudniu pewnie poszło z 700, na samą majkę prawie 400 chyba poszło, tylko że to na dwie osoby. Ostatnio znowu nie pamietam kiedy wydałam jakikolwiek hajs na ćpanie
  • 62 / 7 / 0
Nic, bo nie mam. Jak miałem to 1200 zł miesięcznie. Prawdopodobnie przez marihuanę i alkohol nic nie mam.
Uwaga! Użytkownik GłupotaWeŁbie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 2 / 0
Ciężko stwierdzić ale myślę że jakieś 350 zł.
  • 456 / 22 / 0
Kiedyś szło więcej teraz staram się nie przekraczać 150-300 zł . Uczę się kontrolować wydawanie pieniędzy na używki i póki co idzie dobrze ;)
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 34 / / 0
Hmmm... koło 150-300zł tak jak kolega wyżej. Biorę rzadziej, dzięki temu nie nabijam mocno tolerki i jestem szczęśliwy :D Do tego dochodzi refundacja :)
  • 397 / 32 / 7
jesli mowa o fecie - nic, jak ćpie to zarabiam na niej i stąd mam hajsy na to, tytoń jakies 20 funtów... alkoholu nie pijam :)
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.