Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 202 / 15 / 0
Raczej na 2cb nie ma szczekoscisku
  • 232 / 15 / 0
A miałeś zjazd? Jak żadnego to mogło to być 2C-B, jak był zjazd to możliwe, że MDA. Ewentualnie w dropsie było MDMA i 2C-B xD
  • 604 / 115 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: Sawant »
01 września 2020Mleczarz pisze:
Raczej na 2cb nie ma szczekoscisku
Ja miałem, ale taki delikatny, do opanowania. Wiadomo że nie jest to co na MDMA.
  • 2104 / 467 / 37
Szczena napierdala trochę, ale raczej jest to łagodne tango niż emkowy ostry breakdance. Gumę dobrze mieć, na pewno nie zaszkodzi.
Lubisz koks?
  • 3219 / 909 / 5
Kurła ludzie 2C-B w polu zioła to jest to %-D chodziłem ponad godzinę, tuliłem, wąchałem i komplementowałem krzaczki. Co to była za ekstatyczna wyprawa w nieznane, aż się w pewnym momencie "zgubiłem". Polecam każdemu.
A dopalić na do DMT to już w ogóle bajecznie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 778 / 51 / 1
2C-B jest naprawdę piękną substancją !
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 232 / 15 / 0
Jak ktoś jest doświadczony to polecam dawkę ok. 30mg wciągniętą nosem xD kompletne oderwanie od rzeczywistości, upośledzenie ruchowe, obraz już nie faluje tylko bez przerwy "wibruje", brak możliwości jakotakiego ogarnięcia się, przy zamkniętych oczach wizuale są tak mocne, że aż przytłaczające. Ogólnie kozak, polecam
  • 2104 / 467 / 37
Tylko do nosa niestety krócej trzyma, a spływ jest tragiczny. Myślałem, że moje doświadczenia z O-PCE i tona wciągniętego schmalzera mnie na to przygotuje, ale się myliłem. Gdyby nie spływ i ból, to 2C-B do nosa byłoby bardzo przyjemne, a tak jest tylko w porządku. Na plus mocne i szybkie działanie.
Lubisz koks?
  • 153 / 12 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: Macz3k »
Ogólnie gdzieś slyszalem, że zapodanie donosowe wiąże się z zajechaniem receptorów i jakąś tam zwałą przez to. Ja tam tego nie zauważyłem bo zwykle mixy leciały i nie wiem przez co łeb bolał %-D Są tu jacyś zawodnicy, którzy powstrzymywali się od innych używek i robili oba sposoby?
  • 3219 / 909 / 5
Jeden raz bolała mnie głowa po wciąganym 2C-B. Wapowałem do tego DMT.
Moją kobietę boli praktycznie za każdym razem, nie wciągała nigdy.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.