Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1196 / 10 / 0
Powoduje.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 9 / 0
U mnie nigdy nie powodował i nigdy o czymś takim nie słyszałam by u zdrowych ludzi je powodował.Czy wtedy przepisywano by go starszym ludziom?
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 192 / 4 / 0
"Możliwe działanie niepożądane
.
.
.
- Zaburzenia psychiczne:
pobudzenie, lęk, splątanie (dezorientacja), omamy."
Z ulotki Lucetamu 1200,
może, ale nie musi
Oddycham, bo jestem przesądny.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
  • 99 / 1 / 0
No ale nie ma nic o wzmacnianiu lęków. Z ulotki można wywnioskować, że powoduje (może powodować).
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 192 / 4 / 0
@up Twoja logika powala.
Oddycham, bo jestem przesądny.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
  • 1196 / 10 / 0
Skoro powoduje, to tym bardziej może wzmacniać.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
Hehe, dopiero teraz zrozumiałem co napisałem... :retarded:

Ale co do tematu. Jaki jest najtańszy lek z piracetamem w Polsce? Wcześniej zamawiałem z czeskiej apteki i nie wiem czy nie taniej wyjdzie w lokalnej placówce.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 94 / / 0
Mam pytanie, mianowicie zażyłem 4,8 g piracetamu, na początku pomyślałem że to ściema, że nie działa, po kilku godzinach nagle poczułem się dziwnie, ale fajnie (nie wiem jak to opisać), później miałem zwalony humor, a teraz zacząłem się uczyć i czuję że wszystko wchodzi, powiedźcie mi czy ja sobie to wkręciłem, czy to rzeczywiście tak dziwnie kopię? I czy też tak reagujecie na większe dawki piracetamu. A i jeszcze jedno, jaką dawkę zażywać w celach "naukowych" i czy rośnie tolerancja w przypadku tej substancji? Dzięki za odp.
  • 338 / 2 / 0
wkręcasz sobie, aczkolwiek działanie jest dosyć indywidualne, lecz doraźnie to nie działa.
  • 94 / / 0
To w takim razie chyba muszę iść do psychiatry xD bo ani po mj ani po kodzie ani po efce ani po metylo nie miałem czegoś takiego (nie chodzi mi o moc, tylko o stan umysłu). Odpowie mi ktoś jak to z tym dawkowaniem i tolerancją?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.