Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 967 / 242 / 0
Sory za offtop ale czy nada się aceton kosmetyczny?
Nie, zawiera domieszki.
Należy użyć jak najczystszego acetonu technicznego.Ja używam acetonu "zwykłego" do kupienia w sklepach chemicznych. Aby uniknąć strat które powoduje woda zawarta w takim acetonie ( pamietaj że 1 ml wody potrafi rozpuścić bodaże 0,3 g fety ) należy najpierw "wysuszyć" aceton.
Tanim prostym i skutecznym sposobem jest użycie soli epsom ( siarczan magnezu) do kupienia po taniości w każdej aptece. Siarczan magnezu wypieczony w tem 200 stropni celsjusza przez 3 godziny nabiera swoich pełnych higroskopijnych własciwości. Należy go ostudzić i dodać do acetonuaby odciągnąć wodę.
Manuale wiszą w sieci.
  • 1 / / 0
Ciekawe co ja dostalem bo chcialem iv, ale nie bylo takiej opcji bo po rozpuszczeniu w wodzie po krotkim czasie sie krystalizowala z powrotem w proch, widzial ktos kiedys cos takiego? co to bylo albo z czym to bylo?
  • 3 / / 0
Z moich doświadczeń:

Dobry towar:
-schnie po czasie na twardy kamień
-jeśli jest lekko wilgotny to gdy rozcieramy kartą o szkło to się do szkła przylepia, schnie i trzeba go zdrapać
-gdy jest suchy jego konsystencja jest jak kreda, sypki, nie zbija się w większe kopki kiedy go przesuwamy

Chujowy to właściwie przeciwieństwa tego co wyżej:
-po długim czasie grudy nadal są miękkie
-jeśli lekko wilgotny to rozcierany kartą na szkle będzie się po nim ślizgał, nie przyczepia się do szkła - nie ważne jak długo byśmy nie czekali
-gdy "suchy" (bo taki praktycznie nie wysycha) ma konsystencje waty lub wydaje nam się jakby był tam dodatek jakiejś chusteczki/papieru toaletowego; gdy przesuwamy (np. dzieląc kreskę na pół) to widać że przesuwa się np. 3/4 kreski zamiast dokładna połowa
-formując kreskę zbija się w większe kupki i nie da się go idealnie rozciągnąć na równo rozłożoną i prostą kreche

Czy jest to idealny sposób? W moim przypadku dobry i chujowy sort zawsze przejawia takie cechy i jeszcze nie trafiłem na partię, która byłaby dobra ale miała cechy chujowej i vice versa wg. opisu powyżej.

Sposób raczej jest na odróżnienie sortu typu 5% od takiego co ma go na tyle dużo żeby nie przejawiać chujowizny.
  • 70 / 4 / 0
czy tak "wygląda" w miarę dobra amfa?
-po odpakowaniu przesyłki kamyczek taki miękki, kruszy się w palcach. Po odlezeniu w worku robi się twardy jak skała, trzeba ją rozbijać jak kryształ i większe kawałki strzelają pod kartą
-na stole po roztarciu zostawia ciężko zdrapywalny biały ślad
-jebie w chuj rybą? zgniła rybą? jakąś myszą? no ogólnie nieprzyjemnie
-gorzka, cierpka i "pali" w język
-male dawki leciutko pobudzają, a takie większe szczury powodują momentalne rozbudzenie się (dorzutki zwiększają jedynie potliwość i łomot serca)
-brak rozszerzonych źrenic i euforii (biorę wenflaksyne 300mg, więc pewnie dlatego)
  • 83 / 10 / 0
@KakaowySzatan02 dostałeś sodowo-kofeinowe szaleństwo pewnie a nie amph.
  • 15 / 9 / 0
Waliłem kilka lat, a ani razu nie spotkałem się z tym aby temat strzelał mi pod kartą.
Ciężko zdrapywalny/zmywalny biały ślad, przejebany zapach ryby, gorzkość i cierpkość - zgadza się.
Piszesz że w małych dawkach pobudza, ale nie wiemy co dla Ciebie jest małą dawką. Niemniej jednak z samego postu wnioskuję jakby to był Twój pierwszy raz, to nawet mała dawka powinna podziałać bardziej niż przysłowiowe smyrnięcie/lekkie pobudzenie - oczywiście kwestia też tego jakiej masy facetem jesteś.
Jeśli chodzi o dorzutki które zwiększają jedynie potliwość i łomot serca, to zdecydowanie jest to jakiś syf. Mimo wszystko w tych czasach wydaje mi się, że "w miarę dobry" władek to jest już dobry władek ze względu na ciężką dostępność - nie masz pojęcia ilu ludzi wali jakieś totalne gówno i to zachwala.
  • 1293 / 329 / 12
Najskuteczniej jest po prostu sprawdzić w terenie - sugerowanie się kolorem/smakiem/zapachem nie ma nic do rzeczy skoro jebniesz, poszczypie troche w nosie i jest niby spoko przez 30 min a tu nagle wtf jebniesz piwo, zajarasz bucha i idziesz spać :cojest:

Dobra ściera jak dybie to nie idzie jej przepić ani przepalić. A to, że tam błyszczy, lepi się jest zielona czy pachnie jak trucizna to sprawa drugorzędna.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 765 / 50 / 1
Biały puch, jak śnieg pachnie jak szczur, klepie przyjemnie, łatwo przesadzić i serce zaczyna wariować. Ruchać się chce, ale kutas skurczony, jeść się nie chce, ale da się wcisnąć. Co to może być?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 927 / 289 / 5
Brzmi jak bardzo legitna amh.
Jeżeli długo trzyma to masz pełnoprawną (z opisu wnosząc, dość czystą) amfetaminę.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.