Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
mam pytanko co mogę robić źle??
pytam co mogę robić źle ze po podaniu i.v. fety strasznie boli mnie glowa ale nie na zwale tylko po przyjeciu
Pozbyć się Boga to prawdopodobnie pierwszy krok by stać się niewinnym, by utracić poczucie grzechu i poddania, fałszywego żalu za rzeczami które i tak są stracone
  • 1522 / 73 / 0
Nadciśnienie obstawiam.
tekst powyżej =/= prawda
  • 16 / / 0
ale jestem niskociśnieniowcem a pyzatym nie zawsze tak jest dziś to aż mnie zmogło tak ze mimo fazy doprowadziłam sie do snu co prawda trwał 20 min ale pomogło na ból głowy

aha i futro jest cały czas to samo zapas mam na pol roku bo dorwałam dość czyste jak na mój rejon
Pozbyć się Boga to prawdopodobnie pierwszy krok by stać się niewinnym, by utracić poczucie grzechu i poddania, fałszywego żalu za rzeczami które i tak są stracone
  • 2362 / 31 / 0
Przecież to normalne, że przy podaniu amfetaminy iv momentalnie rośnie ciśnienie do wysokich lub bardzo wysokich wartości
BS
  • 16 / / 0
TO czemu nie jest tak za każdym razem a dawki te same
  • 2362 / 31 / 0
Bo może nie zawsze skacze jednakowo wysoko. Kup sobie ciśnieniomierz i sprawdź :nuts:
BS
  • 16 / / 0
oki tak zrobie i napisze wyniki
  • 16 / / 0
jednak to nie sprawa ciśnienia mojego pomysłu na starzenie futra w wodzie za duże starzenie za szybko krew ścinało i źle przepływała przez mozg teraz po tych bólach to ciesze się ze się nie przekręciłam.

chciałam 400mg rozcieńczyć w 2 ml udało się ale niestety ból głowy straszny

zaobserwowałam to na sobie mogę się mylić

/a ciśnienie miałam za każdym razem w granicach 90/140 czy bolało czy nie (dodam ze normalnie cisnienie mam 70/100)
  • 1522 / 73 / 0
Większe stężenie=mocniejsze wejście=większy skok ciśnienia. Geniusz kurwa geniusz czekam na brawa! Rzeczywiście dobra ta feta jak po 400mg IV się nie przekręciłeś...
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2011 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 16 / / 0
tak wiem przesadziłam ale mam nadzieje ze mój post zmieni coś i porostu nikt nie powtórzy tego błędu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.