Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
365
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
332
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
194
19%

Liczba głosów: 1020

ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
te odczucia to skutki uboczne leku które pojawiają się już po pierwszej dawce, niektórym mogą paradoksalnie wydać się przyjemne, a dla innych bywają nie do zniesienia i wiele osób z ich powodu zaprzestaje brania leku zanim zacznie on właściwie działać.
  • 304 / 19 / 0
Iiijesli biorę duloksetyny (60 mg) to czy mogre do tego bezpieczniedolazyc seratraline?f
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2021 przez StanislawZoneLol, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1223 / 487 / 0
chyba jesteś dobrze porobiony :halu: %-D, może nic już dziś nie bierz %-D
  • 963 / 17 / 0
Proszę mi pomóc lekarz twierdzi nie mogę się znim dogadać przed rozpoczęciem kuracji sertralina nie miałem żadnych takich objawów po rozpoczęciu kuracji od 25mg doszedłem do 150mg lekarz podnosił mi dawkę co dwa tygodnie im większa dawka tym gorzej się czułem cały czas zawroty głowy mroczki w oczach zaburzenia równowagi uderzenia gorąca bóle w klatce piersiowej straszne zmęczenie i gdy zszedłem na 75mg straciłem przytomność i rozbiłem głowę biorę też spamilan lekarz twierdzi że to nie po sertraline ale przed rozpoczęciem kuracji nigdy takich objawów nie mialem
  • 1599 / 47 / 0
@Up
Czy ty sobie tych objawów nie wymyślasz ?
  • 963 / 17 / 0
Nie pisze szczera prawdę bardzo źle się czuje mam nowotwora i jeszcze te objawy mnie dobijaja
  • 641 / 98 / 0
Sertalina może mieć skutki uboczne, o tym przecież jest w ulotce. Wystarczy przeczytać jak często co występuje.
  • 1599 / 47 / 0
@pauleta1987

To jakie teraz wszystkie leki bierzesz ?
  • 963 / 17 / 0
Biorę sertraline 75mg i spamilan 10mg i na spanie trazodane 50mg byłem u neurologa robiłem tomograf głowy wszystko ok to niewiem skąd te zawroty nigdy nie miałem byłem u kardiologa echo i EKG ok a mam taką tachykardię jak wyjdę na 3 piętro to jakbym przebiegł 10km nigdy tak nie miałem problemów z lekarka nie mogę się dogadać
  • 1599 / 47 / 0
@Up
A cukier jaki ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.