ODPOWIEDZ
  • 610 / 29 / 0
Bliżej 400 niż 250, no ale to tylko przypuszczenia.
Ja to na zjebie mam tak że jak patrze w sufit na lampe to po chwili zaczyna mi się rozdwajać i widze po prostu dwie lampy obok siebie %-D
A piracetam u mnie będzie grany za tydzień w weekend, mam nadzieję że pomoże i całą noc przetańcze :diabolic:
  • 2216 / 369 / 0
U mnie chyba to samo wleci w łikend

mam ochotę spróbować techniki z kanału : PsychedSubstance
tj 1.5mg/kg i potem pół z tego jako dorzuta

taki sposób opisywał Shulgin bodajże.. jako najlepszy, najdłuższy i najmniej inwazyjny

[mention]4noniush[/mention] pytałeś się o dodatkowego kopa przy M
a próbowałeś może kofeinę/guaranę ?
U mnie daję rade, ale jak się jest podatnym na kofeinę to zwała może być trochę bardziej odczuwalna

Czasem wleci jakaś kawka(na fazie smakuje wykurwiście), albo enerdżajzer dają rade w moim przypadku,
ale wole nie przesadzać ze względu na skurcze :emo:
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 610 / 29 / 0
Ta metoda myśle że będzie dobra ale dla osób bez tolerki, dla nas już trochę gorzej :-/
Nie próbowałem tych rzeczy, mnie kawa/energol osobiście w ogóle nie stymuluje, tyle co nie pozwala zasnąć. A kofeine masz w prochu czy jako ta kawa? Spróbuje w weekend ten piracetam, może jakoś zestylmuluje bardziej, zobaczymy.. a jak nie to później się będę martwić/miksować %-D
EDIT aa no i dzięki że napisałeś o skurczach bo bym zapomniał zrobić zapasy magnezu, żeby nie bolało jak :yay:
  • 2216 / 369 / 0
Parzona albo energol

Podobno bardzo dobry jest chlorek/siarczan magnezu i stostowanie go poprzez wcieranie w skóre, dużo lepiej się przyswaja
i redukuje ściskoszczęk do minimum
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2990 / 1650 / 35
1l energola i z 70mg doustnie dobrej MDMA jest dobrze zresztą teraz MDMA coraz czysciejsza.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 28 / 0
Ja nigdy nie mogę po MDMA normalnie zasnąć, tak samo jak nie umiem zachować towaru na kiedy indziej :-D Wrzucilem wczoraj dzien po dniu i nieprzespanej nocy to co pokazywalem na zdjeciu, nie kleplo nic, zrenice poszerzyly sie tylko troszeczke, reagowaly na swiatlo, dawki dnia poprzedniego musialybyc ogromne :wall: I tak znowu nieprzespana noc. Dzisiaj mam źrenice jak szpilki malutkie ledwo widoczne. To normalne? Nie pamietam abym tak mial wcześniej :-/ Wynik przedawkowania, czy jak?
  • 610 / 29 / 0
Nie no, dzień po dniu to marnowanie materiału, mogłeś sobie na kiedy indziej to zostawić :-(
Ja jak przedawkuje to na drugi dzień mam dalej wyjebane źrenice (delikatnie mniej niż podczas rollowania) i przekrwione oczy, a nie jak szpilki, więc to nie to chyba..
  • 1425 / 81 / 0
Cecha charakterystyczna MDMA to to, że dzień po niedziała praktycznie wcale.
Podobno MDA działa nawet na drugi dzien, może ktoś coś powiedziec na ten temat?
  • 2990 / 1650 / 35
MDA ma różnorodne działanie więc częściowo działa a częściowo nie owszem też serotonine czesze ale nawet na drugi dzień jest bardziej wyczuwalny jak MDMA .
Co nie oznacza że działa tak samo silnie (MDA) tylko troszkę słabiej.
Zresztą dwa podobne w działaniu 6-APB co zresztą wielu lubilo i trochę słabsze 6-APDB działają też tak pierwszy raz mocno drugi dzień słabiej ale też dobrze.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1650 / 35
Coraz blizej do tego by MDMA byla na recepte 😍😍😍
Myślę że dobrze że wrocilaby tam gdzie powinna wrocic czyli do medycyny .
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.