No ale podstawowe pytanie czy masz jakieś papiery albo chociaż recki na tramal wstecz?? Czy nie masz kompletnie nic poza chęcią spożycia ?? To sa istotne informacje
ale tramal to zaden problem, wielu lekarzy przepisuje, a nawet ja nie to mozna na czarnym. i tez kosztuje smieszne pieniądze w porownaniu do innych srodkow
27 kwietnia 2021lol pisze: trzeba byc idiotą, zeby dzielić się lekarzem, ktory wypisuje smakolyki
ale tramal to zaden problem, wielu lekarzy przepisuje, a nawet ja nie to mozna na czarnym. i tez kosztuje smieszne pieniądze w porownaniu do innych srodkow
Politoksyman bez urazy ale piszesz w taki zamotany sposób, nie wiadomo co co ci chodzi, i ogólnie nie ogarniasz chyba do końca co się dzieje dookoła ciebie. Polecam trochę mniej brac
Jak mój psychiatra zobaczył jaki smakołyk widnieje w jego komputerku to się trochę zaniepokoił. Dobra bajera i jest cisza. Tak więc nie prowokujcie ich żeby patrzyli na historię "zamówień".
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Na dzień dzisiejszy wiele się zmieniło i sporo można stracić probujac coś ugrać, kasy nie zwroca przy odmowie wypisania leków, tylko zasłonią regulaminem...
Wiec chętnie wymienię się namiarami na lekarza który nie wypisuje na lewo i prawo co kto chce, ale też nie odmawia z góry bez zwrotu kaski
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.