Wydajność to potęga. Pół nabicia lufki dopchane pusheren i mam bombę.
A te światełka kolorowe w trybie party mode na fazie są przezajebiste
sam zjadałem do ok 5 g abv - za każdym razem bez efektów;
teraz być może uzbieram trochę więcej i faktycznie z tłuszczem do piekarnika...
bo "na surowo" można zjeść 5 g abv i mamy brak efektów.
dodam, że korzystam z pax2 i zawsze kończę na najwyższej temperaturze - może ABV zwapowane w tych max temperaturach paxa wyklucza fazę po samym ABV?
Jeśli to prawda- do jakiej temp. st. C. wapować, aby abv było efektywne?
16 lipca 2018prz3gladark4 pisze: ciekawy temat, więc podbijam.
sam zjadałem do ok 5 g abv - za każdym razem bez efektów;
teraz być może uzbieram trochę więcej i faktycznie z tłuszczem do piekarnika...
bo "na surowo" można zjeść 5 g abv i mamy brak efektów.
dodam, że korzystam z pax2 i zawsze kończę na najwyższej temperaturze - może ABV zwapowane w tych max temperaturach paxa wyklucza fazę po samym ABV?
Jeśli to prawda- do jakiej temp. st. C. wapować, aby abv było efektywne?
potrwa trochę, aż dojdę do 5 g (dużo nie palę)
dodam, że ostatnio przeczyszczałem swojego vapo i się za głowę złapałem
dobrze, że miałem alkohol izopropylowy (wysokie stężenie).
screena to ja ledwo wyjcisnąłem wyciorem, a po wyjęciu wyciora wyglądał, jakbym poziom oleju w silniku sprawdzał LMFO
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.