25 lutego 2021benzowiec84 pisze: Mam nietypową prośbę o poradę :)
Otóż bardzo lubie imovane sobie zarzucić raz na miesiąc bo zajebiście działa , o wiele lepiej niż wszystkie benzo a zjadlem wszystkie chyba.
Mam problem taki że nie umiem sobie zjeść np imovane tylko 5 tabletek na raz , bo zjadam 20 na raz.
Moja prośba jest taka że byście mi poradzili jak to zrobić by zjeść np , tylko 5 ewentualnie 4 tabletki i na tym skonczyć , napisałem sobie raz nawet na ręce "zjedz max 5 tabletek" ale chuja to dało , chyba jużpo tych 5ciu , zyskałem za duża pewnośc siebie i wyjebke na to co jest napisane na ręce . innym razem alarm taki w budziki włączyłem z przypomnieniem by nie jeść wiecej , tez nic to nie dało , miałem takich prób około 5ciu i za kazdym razem zjadam nie na raz , ale wrzuce te 4,5 tabletek a potem dojadam reszte , tez po kilka tabletek az zjem wszystko . i to mnie wkurwia.
Nie stosje imovane w celach zaśnięcia bo mnie one nie otumaniają a pobudzają i jak zjem 20 tabsów , to chce mi się coś robić , zagdywać do ludzi , chodzić po ulicy , odpierdalać krzwe akcje a potem nie pamiętam tego co robiłem. już po 5ciu tabletkach tak mam że chcę mi się coś robić , ale bez krzywych akcji , także idzie to ukryć że coś wziałem , po prostu zajebiscie wyluzowany sie czuje
Dodam że jestem uzaeżnuony od alkoholu,benzodiazepin i pochodnych w tym zolpi,imovane itp , hazardu i kodeiny . byłem na 4 terapiach zamkniętych . ale jak bym to skontrolował ( a wiem że w terapi mówią o tym że nie da sie skontrolować) to by było zajebiście .
Macie jakieś rady ?? dziś zamówiłem u rodzinnego i zamierzam to skontrolować . i nie piszcie mi tekstów typu "byłem na 4 terapiach a nadal chcesz kontrolować" "lecz się dalej" itp . Po prostu czy jest jakaś rada by nie wpierdolić wszystkich i tyle :) Pozdrawiam
09 kwietnia 2021Morfeo pisze:Mozesz sprobowac komus dac na przechowanie. Ja robie tez tak, ze na dworze chowam reszte a na efekt dojadania zawsze jedna tabletka lezy na parapecie. Efekt dojadania zopiklonu jest na pewno slabszy od zolpidemu.25 lutego 2021benzowiec84 pisze: Mam nietypową prośbę o poradę :)
Otóż bardzo lubie imovane sobie zarzucić raz na miesiąc bo zajebiście działa , o wiele lepiej niż wszystkie benzo a zjadlem wszystkie chyba.
Mam problem taki że nie umiem sobie zjeść np imovane tylko 5 tabletek na raz , bo zjadam 20 na raz.
Moja prośba jest taka że byście mi poradzili jak to zrobić by zjeść np , tylko 5 ewentualnie 4 tabletki i na tym skonczyć , napisałem sobie raz nawet na ręce "zjedz max 5 tabletek" ale chuja to dało , chyba jużpo tych 5ciu , zyskałem za duża pewnośc siebie i wyjebke na to co jest napisane na ręce . innym razem alarm taki w budziki włączyłem z przypomnieniem by nie jeść wiecej , tez nic to nie dało , miałem takich prób około 5ciu i za kazdym razem zjadam nie na raz , ale wrzuce te 4,5 tabletek a potem dojadam reszte , tez po kilka tabletek az zjem wszystko . i to mnie wkurwia.
Nie stosje imovane w celach zaśnięcia bo mnie one nie otumaniają a pobudzają i jak zjem 20 tabsów , to chce mi się coś robić , zagdywać do ludzi , chodzić po ulicy , odpierdalać krzwe akcje a potem nie pamiętam tego co robiłem. już po 5ciu tabletkach tak mam że chcę mi się coś robić , ale bez krzywych akcji , także idzie to ukryć że coś wziałem , po prostu zajebiscie wyluzowany sie czuje
Dodam że jestem uzaeżnuony od alkoholu,benzodiazepin i pochodnych w tym zolpi,imovane itp , hazardu i kodeiny . byłem na 4 terapiach zamkniętych . ale jak bym to skontrolował ( a wiem że w terapi mówią o tym że nie da sie skontrolować) to by było zajebiście .
Macie jakieś rady ?? dziś zamówiłem u rodzinnego i zamierzam to skontrolować . i nie piszcie mi tekstów typu "byłem na 4 terapiach a nadal chcesz kontrolować" "lecz się dalej" itp . Po prostu czy jest jakaś rada by nie wpierdolić wszystkich i tyle :) Pozdrawiam
a jakie dawki na raz bierzesz i czy bierzesz w celu zasnięcia czy lepszego samopoczucia?
ps: wsumie ja bym tak nie bał się wszamania całego opakowania zolpiklonu , gdyby nie to fatalne samopoczucie , normalnie zjazd formy jak po dobrym ciągu na benzo - clonie lub alprze.
normalnie dochodze wtedy z tydzień do siebie , bo zolpiklon dziala w wiekszych dawkach jak benzo.
1. Wszystkie z-tki to potwory
2. Wiekszosc osob wszamala niechcacy przynajmniej pol opakowania naraz xD
3. Biore na sen ale "ciesze" sie jego skutkami "ubocznymi"
4. Ogolnie duzo juz tego jadlem ale w celu zasniecia normalnie mi pomaga 3,75mg zopiklonu lub 10-15mg zolpidemu. Jednak dla czytajacych nas powiem tylko, ze w ogole jak mozecie nie bawcie sie tym a jak juz to rzadko, bo naprawde mozna sobie rozjebac zasypianie (zolpidem/zaleplon) lub utrzymywanie ciaglego snu (zopiklon)
tak poza tym :
Są zetki są na rynku RC co nie mają żadnej amnezji wziętej nawet w mega ilości i ogólnie praktycznie działają tak samo jak Rolki.
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.