13 grudnia 2020pomasujplecki pisze: Miałem tak samo dawniej Demis, sertralina pogorszyła mi osobowość bo oszołom z różdżki od razu rzucił jak usłyszał że mam depresję. Często oszołomy to przepisują bo hur dur nowa generacja. I przez to zrezygnowałem i kolejne 3 lata zmarnowałem na narkotyki i nie wiedziałem że może być naprawde dobrze z lekami.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Raczej spamilanem.
19 grudnia 2020pauleta1987 pisze: Zwiększyłem dawkę sertralina na 150mg lekarz dołożył mi spamilan 10mg biorę już go 10dzien i wystąpiła umnie straszna senność w ciągu doby czy to jest spowodowane zwiększoną dawkę czy spamilanem
19 grudnia 2020pomasujplecki pisze: Jestem na paroksetynie. Pregablina to dodatek do parox ale akurat z niej schodzę
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.