Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / 15 / 0
Człowiek czasem czuje się nawalony jak przesadzi. Lek jest wydawany z przepisu lekarza całe szczęście. Nie przesadzam z dawkami. W innym razie nieogar jest nie do zniesienia. Za to po normalnych dawkach czuję ulgę w cierpieniu. Moim psychiatrą jest kobieta, całkowita przeciwniczka benzodiazepin i innych Zolpidemów. Pregabaline jak sama powiedziała przepisuje tonami. Wie, że lekko uzależnia. Jednak odstawiam ją z dnia na dzień i nic mi nie jest. Niestety niektórzy mają objawy odstawienia, które ciężko mi zrozumieć.
Uwaga! Użytkownik CassiusMarcellusClay jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
26 czerwca 2020CassiusMarcellusClay pisze:
Za to po normalnych dawkach czuję ulgę w cierpieniu. Moim psychiatrą jest kobieta, całkowita przeciwniczka benzodiazepin i innych Zolpidemów. Pregabaline jak sama powiedziała przepisuje tonami. Wie, że lekko uzależnia. Jednak odstawiam ją z dnia na dzień i nic mi nie jest. Niestety niektórzy mają objawy odstawienia, które ciężko mi zrozumieć.
Dokładnie u mnie to samo. Uzależnia to fakt. Gdybym miał cały listek...... :mniam: ogułem zażywałbym jak szalony %-D haj jest delikatny ale wystarczający.
26 czerwca 2020igla83 pisze:
zarzuciłem dziś 600mg pregi,czuje tylko zmulenie i senność,przypomina to taką tępą faze alkoholową,nieprzyjemną,eh gdzie ta magia pierwszych razów gdy po 300mg latałem cały w skowronkach.
Ja musiałem cały listek zażyć by czuć lekki, przyjemny haj. CMCki 2 lata temu totalnie rozwaliły moje neuroprzekaźniki. Gdy czuję się lepiej to widzę gwiazdki i inne takie... ma ktoś podobnie?
  • 904 / 184 / 0
Ciężko zrozumieć, że lek o działaniu psychotropowym może dać objawy odstawienne? Wszystko to sprawa indywidualna, jednego wjebie innego nie.
  • 2 / / 0
ma ktoś pomysł jak przerobić pregabe (pragiola 150) do podania iv? wiem że niektórzy tak robią %-D . rozpuścić w wodzie i zaciągnąć przez filter czy ugotować miksture przed podaniem?
  • 13 / / 0
27 czerwca 2020Kartky pisze:
ma ktoś pomysł jak przerobić pregabe (pragiola 150) do podania iv? wiem że niektórzy tak robią %-D . rozpuścić w wodzie i zaciągnąć przez filter czy ugotować miksture przed podaniem?
nie testowałem.. zastanawiałem się nad sniffem %-D ale przecież to co tylko oral nie działa sniff
no iv może ciebie nieźle porobić jak morfina podobnie
  • 2198 / 715 / 0
Generalnie przy podgrzewaniu rozpuszczą się rzeczy które normalnie by się nie rozpuscily w danej temperaturze i ilości wody, więc jest to troszkę bardziej szkodliwe - ale dobry filtr (są lepsze opcje niż taki od papierosa, np. mikronowe) powinien tu ograniczyć szkodliwość. W ulotce od Pragioli jednak są wypisane tylko rzeczy które wchodzą w skład kapsułki, nie ma nic o tym co jest w proszku - więc można założyć że sama substancja aktywna leku. Doświadczenia praktycznego nie mam, ale zastosuj się do rozpuszczalnosci samej pregabaliny, jeżeli po zamieszaniu będzie jednolity roztwór to nie ma potrzeby podgrzewania. Nie wiem tylko po co to tak podawać, ale to inna sprawa.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1223 / 487 / 0
no właśnie,po jakiego chuja?! rozumiem że ktoś może być masochistą,ale czy nie ma do kurwy nędzy mniej skomplikowanych metod zadawania sobie męki ?
  • 2198 / 715 / 0
No widzisz, podobno działa "jak morfina podobnie". Nie wiem czy się śmiać czy płakać na tym forum czasami.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3059 / 1040 / 0
lek został przygotowany do podania doustnego i w ten sposób działa najlepiej, biodostępność pregabaliny jest wystarczająco wysoka przy tej drodze podania - nie widzę sensu wstrzykiwania substancji. jeśli chodzi o mnie, to po krótkiej przerwie znowu załadowałem Linefor i lek znów zaskoczył swoim wyraźnym, pełnym działaniem. bardzo mi odpowiada pregabalina i cieszę się, że mam jej zapas. widzę też potencjał do nadużywania, choć stosuję doraźnie, bo mam już wystarczająco problemów (Tramal, Bunondol). co do wcześniejszych postów - to pregabalina jak najbardziej przy odstawieniu po długim ciągu, na sporych dawkach objawy abstynencyjne. to, jak silne będą, zależy od wcześniej wspomnianych czynników i psychiki zawodnika. do tego etapu jeszcze nie doszedłem i jak wspomniałem we wcześniejszych recenzjach Lineforu - nie zamierzam.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1223 / 487 / 0
@WrakClowieka raczej płakać,ty jako kompetentny powinieneś młotkiem wybijać z łbów takie pomysły.
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.