Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 74 / 8 / 0
Wiem, ze olejek ok, ale u nas ceny zaporowe.
Mi na ostatniej teleporadzie w listopadzie wypisał 40g.
  • 2250 / 383 / 0
To masz błęde wyobrażenie o cenach olejków. Są w przyzwoitych cenach i o wiele bardziej się opłaca niż kupowac po 40 g zioła i je palić czy nawet waporyzować.
  • 74 / 8 / 0
Szukasz na "gdzie po lek"?
  • 2250 / 383 / 0
Nie, zdolny aptekarz zrobi przecież z surowca farmaceutycznego olejek.
  • 18 / 2 / 0
Wizyta w aspot - doktor przyjął do wiadomości moją przypadłość bez sprawdzania dokumentacji, zapytał co chce i ile, wypowiedział formułkę informacyjną i siema. Wizyta w Warszawie.

Mają taką tanią konsultacje a placówka jest w samym centrum miasta, lokalizacja premium i pewnie nie mało kosztuje. Aspot jest zarejestrowana jako s-lab clinics, ciekawe czy to zbieg okoliczności :D
  • 1784 / 243 / 0
Jack herrer konstancin auchan 20zl g cena lepsza niż na czarnym rynku przy zakupie 100g
  • 74 / 8 / 0
28 lutego 2025mietowy3 pisze:
Nie, zdolny aptekarz zrobi przecież z surowca farmaceutycznego olejek.
To jak Ci wychodzi to cenowo i jaka zawartość THC?
  • 2250 / 383 / 0
15 ML - 350-400 zł / 30 ML - 700-800 zł 1 ml = 30 kropli, 3 krople to już high. Ja biorę EKSTRAKTY Z AURORA 22%/ AURORA 20% , Canopy 8/7
  • 74 / 8 / 0
Fajnie, dzięki za rozpiskę.
I normalnie idziesz do apteki i mówisz, że chcesz, żeby Ci zrobili olejek?
Będąc w Italii używałem olejek i podobało mi się.

@nCuX
Ja znalazłem jeszcze taniej.
  • 2250 / 383 / 0
Nie, nie kazdy się tego podejmie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.