Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 399 / 0
To masz błęde wyobrażenie o cenach olejków. Są w przyzwoitych cenach i o wiele bardziej się opłaca niż kupowac po 40 g zioła i je palić czy nawet waporyzować.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Szukasz na "gdzie po lek"?
  • 2302 / 399 / 0
Nie, zdolny aptekarz zrobi przecież z surowca farmaceutycznego olejek.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
Wizyta w aspot - doktor przyjął do wiadomości moją przypadłość bez sprawdzania dokumentacji, zapytał co chce i ile, wypowiedział formułkę informacyjną i siema. Wizyta w Warszawie.

Mają taką tanią konsultacje a placówka jest w samym centrum miasta, lokalizacja premium i pewnie nie mało kosztuje. Aspot jest zarejestrowana jako s-lab clinics, ciekawe czy to zbieg okoliczności :D
  • 2282 / 286 / 0
Jack herrer konstancin auchan 20zl g cena lepsza niż na czarnym rynku przy zakupie 100g
  • 84 / 8 / 0
28 lutego 2025mietowy3 pisze:
Nie, zdolny aptekarz zrobi przecież z surowca farmaceutycznego olejek.
To jak Ci wychodzi to cenowo i jaka zawartość THC?
  • 2302 / 399 / 0
15 ML - 350-400 zł / 30 ML - 700-800 zł 1 ml = 30 kropli, 3 krople to już high. Ja biorę EKSTRAKTY Z AURORA 22%/ AURORA 20% , Canopy 8/7
  • 84 / 8 / 0
Fajnie, dzięki za rozpiskę.
I normalnie idziesz do apteki i mówisz, że chcesz, żeby Ci zrobili olejek?
Będąc w Italii używałem olejek i podobało mi się.

@nCuX
Ja znalazłem jeszcze taniej.
  • 2302 / 399 / 0
Nie, nie kazdy się tego podejmie.
  • 2107 / 349 / 0
Irytują mnie te wizyty osobiste. Kończy się to zawsze tak samo- jestem przez kilka dni, bywało nawet że do tygodnia (!) pozbawiony mojego lekarstwa ;< Teraz wizytę pewnie będę miał dopiero w środę czyli zapowiada się kilka dni wymuszonej i niechcianej przerwy, ehh
like the others before you
one by one we will take you
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.