Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 106 / 0
Prosze o scalenie.
Chodzi o oddawanie krwi. Musze wziac wolne w pracy.
czy oddawal ktos krew bawiac sie z 3mmc ? Tzn np przy przerwie 2 -3 dni.

W odpowiedzi na posty wyzej.
Jak czytam po raz tysieczny ze trójka nie dziala sniffowanato bierz mnie smiech.
Oznacza to, że od jakiegos czasu uderam cos co na mnie nie działa.
Na forum jest sporo konkretnych ludzi, ale wchodzi z jeden z drugim po poscie i robi sie kuku
NIedawno tez pojeto temat na pusty zoladek czy nie (kolega wyzej tez o tym pisal)
Lekarz jasno powiedzial, zadna chemia na pusty.
Zadna.
Po 1 rozpieprzamy żoładek. Gram w tyg ? dwa ? duzo czy malo.
Nie wiemy. nikt tego nie wie.\
To, że czujesz sie ok nic nie znaczy.

I na koniec.
Jedzenie zawiera wiele skladnikow odzywczych któe moga spotegowac efekt lub go zniwelowac.
na razie chyba tylko odkryto ze zen szen poteguje dzialanie testost, ale i poteguje skutki ub.
Nie zapominajmy, że organizm trawiac jedzie także wytwarza cala game enzymow.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2014 przez randomuser118, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1933 / 449 / 4
Wizz pisze:
Prosze o scalenie.
no minimum to 3 dni musisz policzyć, pijąc do tego dużo witaminy C ( nawet do 1000mg na dzień )... wody ... i nawet dodałbym szałwie. Myślę, że wtedy 3 dni wystarczą...
DXM
  • 1784 / 30 / 0
Tylko wory pod oczami potem bardzo dlugo zostaja.
To fakt, aż takiego efektu się nie spodziewałem, oczy dosłownie jak podbite. Coś takiego jak w moim avatarze.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Chodzi o zwykle badania do pracy? krew oraz mocz ?
Sąsiad walił mmc do nocy a rano jeszcze lekko zjebany jechał do lekarza na krew :)
Wyniki okej wyszły :)

Ja miałem niedawno pobieranie krwi też do pracy potrzebne no i nic nie wykazało, przerwe mialem 4 dni nie całe.

Wydaje mi sie że to muszą byc specjalne badania na narkotyki. Nie mam pojecia ile wtedy mmc jest wykrywalne ale pewnie pare dni trzeba zaczekać zeby nic nie wykrylo.
  • 1959 / 59 / 0
A co miało wykazać w standardowym panelu morfologicznym?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 263 / 10 / 0
sort w pudrze a 20 zl/g z okolic ostravy zamawiany przez internetowo = shit jakis.. wczesniej 0,2 krysztalu dawalo na prawde sroga euforie a teraz? 1 gram na dwoch wciagu 2 godzin i efektow jakichs euforycznych brak, raczej przyjebanie tylko. pamietajcie tylko krysztalek :)
  • 50 / 1 / 0
apropo testów. . u mnie multitet apteczny moczu nie wykrył 3mmc jako amfetaminy (walilem 2 godziny przed testem). dziwi mnie to, bo ktos na forum pisał że u niego ten sam test dal wynik pozytywny jako amph ...

juz nawet nie komentuje tego pytania o standardowe badanie krwi do pracy itp bo przeciez to oczywiste jest ze musi to bys specjalistyczne badanie, konkretnie pod kątem narkotykow czy tam ich metabolitow. z tego co slyszalem koszt to jakies 200 zł
  • 137 / 5 / 0
Wizz pisze:
Prosze o scalenie.
Ale myślisz że w zwykłych badaniach do pracy wyjdzie Ci że brałeś 3mmc ?
Jeśli tak to kurwa dziwne że w ogóle ktoś myślący w ten sposób znalazł pracę %-D

Chyba że chodzi Ci o wynik ogólnych badań - ciężko wyczuć, jednemu wyjdzie chociażby podwyższone OB, drugi będzie miał wyniki w normie...
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 3 / 0
inso pisze:
czytam temat ale nadal nie moge znalezc odpowiedniej dawki dla podania i.v
ile sypnac na lyche zeby bylo mocno i czy bedzie dobrze zapodac 3mmc z H w jednym strzale?
3mmc nie musisz sypac na łychę, pięknie sie rozpuszcza nawet w zimnej wodzie /ja sosuje wodę do tego przeznaczona z apteki/. Jak na pierwszy raz 200 mg Ci wystarczy. Co do H. nie wiem czy mamy to samo na myśli /wtedy mniej 100 mg/ bo Cie odstrzeli. Napisz do mnie na priv.
  • 1674 / 106 / 0
Wczorajszy test mocno mnie zaskoczyl.
Ok 0,5 gr sniff i ok 150 mg oral.
Euforia, empatia masakryczna i najciekawsze oczy jak 5 zl i libido w kosmosie. Jak nigdy nic nie stawalo na stimsach tak wczoraj wszystko stalo.
Minus masyczne wazo. Reszta ok
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.