Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
DXM nie jest za cholerę podobne do MXE. DXM to taki mocny upierdalacz z nutką dysocjacji.
Próbowałem MXM na kilkudniowym ciągu i wydaje mi się, że MXM będzie najlepszą, ale jednak trochę inaczej działającą alternatywą dla MXE jeśli chodzi o takie zastosowanie.
O MXP to w ogóle zapomnij, to padaka. Zresztą ta substancja nie ma w ogóle związku z MXE jeśli chodzi o budowę, ale oczywiście chińscy marketingowcy musieli zabłysnąć wprowadzając chwytliwy, ale błędny skrót.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
od dawna mam strasznego smaka na MXE, DXM mnie juz nie satysfakcjonuje, jestem zajebiscie ciekaw tej mxm.
niedojebanie genetyczne
  • 1151 / 230 / 7
kreide pisze:
Skonczyla mi sie metoksetamina a raczej rozsypala na dywan
Moje kondolencje [*]
kreide pisze:
no a czasem do pracy sie nadawala dala takiego fajnego kopa
4-MeO-PCP
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1987 / 108 / 0
c11h12n2o3 pisze:
kreide pisze:
no a czasem do pracy sie nadawala dala takiego fajnego kopa
4-MeO-PCP
4-MeO-PCP też daje fajnego kopa, ale zupełnie innego niż MXE - rozpierdala dopaminowa turbokreatywność, ale - no właśnie, rozpierdala. Może gdybym miał pod ręką klawisze to bym na peaku 4-MeO nagrał dzieło swojego życia, ale nie miałem gdy peakowałem :) ale w pracy to sobie nie wyobrażam, za bardzo rozpierdala i stymuluje. Może jakieś mikrodawki.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1151 / 230 / 7
scr pisze:
4-MeO-PCP też daje fajnego kopa, ale zupełnie innego niż MXE - rozpierdala (...) ale w pracy to sobie nie wyobrażam, za bardzo rozpierdala i stymuluje. Może jakieś mikrodawki.
No pewnie że mikro, już to @chemdog testował, 5mg wystarczy: meo-pcp-t27416-130.html
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 574 / 10 / 0
I tak dupa bo już zdelegalizowany.
  • 1987 / 108 / 0
4-MeO-PCP jest legalny.
Ale dobra, kończymy z offtopem, dyskusję proponuję kontynuować w Knajpie pod Nieskończonością.
  • 78 / 6 / 0
Tęsknie za metoksetaminą do dziś, nawet gdy bardzo dawno ją brałem. Zakochałem się w niej od pierwszej dawki, te dysocjacyjne oderwanie się od rzeczywistości, wspaniała muzyka, niesamowicie komfortowa faza z euforią. Ach szkoda, że czasy z nią minęły bezpowrotnie :-(. Nie wiele jej przyjąłem, ale i tak zmieniła mnie na lepsze i pomogła w pewnym etapie życia.
Szkoda, szczególnie że nie znajdzie się dla niej odpowiedniego zamiennika, na angielskich forach te nowszy dysocjanty są dość krytykowane :-/
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
  • 221 / 13 / 0
Pierwsze recenzje MXM są obiecujące, więc tu upatrywałbym szansy.
Co do MXE to myślę, iż jest jeszcze dość sporo miejsc, gdzie możesz się natknąć na tą substancję (patrz na południe od Polski ;) ), kwestia pojechania tam, co wiadomo jest średnio wygodne.
Nie zmienia to faktu, iż też mam takie "tęsknotki", mając na wglądzie wszelkie doświadczenia z tą substancją... :(
  • 574 / 10 / 0
A gdzie taki MXE można by jeszcze dostać? Pytam tutaj dlatego, że w RC tego nie zamówię już a tak to nie wiem, jakiś znajomy, który ma dostęp do różnych substancji raczej MXE nie ma też, bo to specyficzyny towar (a do Czech nie pojadę, żeby sobie tam legalnie MXE wziąć). ketaminę może już by załatwił szybciej...działa podobnie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.