Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 687 / 149 / 2
Chciałem zgłosić (kolejny raz zresztą) próby ograniczania wolności wypowiedzi na forum Hyde Park przez osobę posiadającą uprawnienia moderatorskie w czasie normalnej dyskusji:
aborcja-t66380-110.html
otrzymałem nagle informacje że mój rozmówca udzielił mi właśnie warna za moje "kłamstwa". Nie wiem czy tego warna rzeczywiście dostałem (nie widzę go nigdzie). Nie zrobiłem niczego niezgodnego z regulaminem, nikogo nie obrażałem, pisałem o faktach. Takie sytuacje sprawiają że na forach HP nie da się swobodnie rozmawiać, mówić o faktach i interpretować je zgodnie ze swoimi poglądami. Chciałem dodać że moje zgłoszenie jak również wcześniejsze, dotyczy tej samej osoby.
Miłość jest jak opium...
  • 3649 / 998 / 2
Tak. Dzisiaj o 0:52 otrzymałeś ostrzeżenie za post viewtopic.php?f=397&p=3250083#p3250083 .
Gdybyś nagminnie opowiadał kłamstwa/dezinformację w wątkach tematycznych, które są pod moją jurysdykcją, to otrzymałbyś ode mnie warna.

Stteetart jest Moderatorem Globalnym i ma prawo wystawiać ostrzeżenia w prawie wszystkich działach na forum - w tym Hyde Park.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 258 / 106 / 0
@blackgoku

To za chwilę Stteetart doczeka się wniosku o ograniczenie uprawnień moderatorskich. Lub pójdzie zbiorczy apel o takie zmiany w regulaminie forum, żeby mody nie mogły uprawiać cenzury w tematach stricte światopoglądowych, gdzie z założenia powinny panować luźniejsze zasady.

@IvoPartisan nikogo w tym wątku nie obraził, ani nie minął się z prawdą co do faktów historycznych. W ogóle, do cholery, jakich czasów dożyliśmy że na site for freedom knebluje się komuś usta w temacie o... aborcji?

@surveilled, odniesiesz się?
Anarchizm, nihilizm, prymitywizm: 3 słowa najlepiej oddające mój światopogląd i moje jestestwo.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
  • 3649 / 998 / 2
02 sierpnia 20193eyewideopened pisze:
To za chwilę Stteetart doczeka się wniosku o ograniczenie uprawnień moderatorskich. Lub pójdzie zbiorczy apel o takie zmiany w regulaminie forum, żeby mody nie mogły uprawiać cenzury w tematach stricte światopoglądowych, gdzie z założenia powinny panować luźniejsze zasady.
Nie sądzę. Stteetart to dobry Moderator Globalny, który rzetelnie pełni swoją funkcję w oparciu o Regulamin Forum.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 687 / 149 / 2
Właśnie udowodniłem w wątku o którym była mowa, że Stteetart głosi kłamstwa w tym wątku. Czy ktoś udzieli mu ostrzeżenia? (warna) Czy sam go sobie udzieli? Skoro jest takim dobrym moderatorem, to chyba powinien to zrobić, nie sądzicie?
Miłość jest jak opium...
  • 258 / 106 / 0
02 sierpnia 2019blackgoku pisze:
Nie sądzę. Stteetart to dobry Moderator Globalny, który rzetelnie pełni swoją funkcję w oparciu o Regulamin Forum.
Od kiedy regulamin forum przyznaje prawo do warnowania za posty takie jak IvoPartisana?

Jedyny punkt który jakoś tam porusza kwestie światopoglądowe, jakie treści można głosić a jakie nie, to ten:
§1. Posty zawierające pozbawione sensu, niezrozumiale sformułowane, nie rozwijające dyskusji, zawierające spam, lub naruszające godność innych użytkowników będą przedmiotem akcji moderatorskich, wymienionych w tytule V niniejszego Regulaminu. Przez „naruszanie godności” rozumiane są:
przytyki wobec konkretnego użytkownika;
wygłaszanie ideologii szerzących nienawiść wobec grup społecznych – między innymi ideologii faszystowskiej, komunistycznej, nazistowiskiej, rasistowskiej, homofobii, czy mizoginii;
nakłanianie do, lub gloryfikacja przestępstw na tle seksualnym, lub rasowym.
Wskaż mi teraz czarno na białym, w którym poście Ivo szerzy np. ideologię komunistyczną. Z góry uprzedzam, stwierdzenie że PRL miał kilka pozytywów pod coś takiego nie podpada. Tak naprawdę dostał warna nawet nie za ww. stwierdzenie, tylko za to że zdaniem Stteetarta "skłamał" pisząc jakoby na spędach narodowców pętały się typki posługujące się nazistowską/neofaszystowską symboliką, gestami i hasłami. Po czym @mniemanolog wkleił link z fotami dokumentującymi takich osobników %-D

Wam się kurwa wydaje, że wszyscy mamy oczy w dupie i nie czytamy uważnie jakie treści produkujecie w tym wątku czy jak?
Anarchizm, nihilizm, prymitywizm: 3 słowa najlepiej oddające mój światopogląd i moje jestestwo.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
  • 2897 / 619 / 10
Jak ja, kurwa, nienawidzę polityki.

Proponuję unwarna i nieskakanie sobie do gardeł, nawet jeśli druga strona, w naszym mniemaniu lub nie, wypisuje głupoty polityczne i/lub historyczne.
Ilość ofiar Stalina to nie dawka fentanylu, żeby się komuś stała krzywda przy podaniu złej ilości.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1864 / 700 / 0
Zgadzam się w 100% z @STR88
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 9477 / 1865 / 2
02 sierpnia 2019[quote=3eyewideopened pisze:
Wskaż mi teraz czarno na białym, w którym poście Ivo szerzy np. ideologię komunistyczną. Z góry uprzedzam, stwierdzenie że PRL miał kilka pozytywów pod coś takiego nie podpada
Heh. To co podpada?
Komuna to komuna.
I tyle.
02 sierpnia 20193eyewideopened pisze:
nazistowską/neofaszystowską symboliką, gestami i hasłami. Po czym @mniemanolog wkleił link z fotami dokumentującymi takich osobników
Ta. Z marszu jeszcze mi powiesz?
Spodziewalem sie po Tobie innego podejscia, bo pomimo, ze dzieli nas roznica pogladow prezentujesz zupelnie inny poziom niz IVO.

Dobra, zeby mie bylo, cala sprawa zaraz po udzieleniu warna trafila do surva.

Jak znow IVO wysooczy z bzdurami, znow poleci warn.
Tyle ode mnie.
Milego wieczoru chlopcy i dziewczeta.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 169 / 29 / 1
Witam kochani moderatorzy chciałbym załatwić pewną sprawę dopiero dzisiaj wróciłem z wakacji i chciałbym rozwiązać kwestię dotyczącą warna którego dostałem od Stteetart około 1,5 tygodnia temu. Napisałem dwie wiadomości z czego ta pierwsza była pytaniem dotyczącym sklepu [cut] rc niestety dostałem od typa warn a druga która była łagodniejszym pytaniem nie przeszłą. i chciałbym coś w tej sprawię coś wywalczyć. Nigdy wcześniej nie dostałem warna ale nagle ten moderator uczepił się mojego posta jak mucha gówna i przeszło i dostałem warna. Ja rozumiem typa że coś jemu się nie spodobało to mógł usunąć cały mój komentarz i sprawę wyjaśnić w sensie mógł wtedy napisać wyjaśnienie. Dlatego proszę o wyjaśnienie tej sytuacji i niech pseudo moderator niech mi napiszę obszerne wyjaśnienie tutaj o tym zejściu. Natomiast jestem za tym aby zrobić czystki na hyperealu i wywalić na zbyty ryj wszystkich pseudo moderatorów którzy nie reagują na posty które zaśmiecają forum bo im się zwyczajnie nie chce natomiast zwykłe proste pytanie od razy są panowane na wet człowiek nie wie za co dostał bana/warna bo moderatorzy przekroju Stteetart są tak leniwi że nawet nie chce się im pisać za co przewinił. Stwierdzam jak kolega London że jest coraz gorzej na hypperealu staję się forum co raz bardziej rakowe przez toksycznych moderatorów. Czekam cierpliwie na reakcję i będę musiał niestety utworzyć nowe konto bo Stteetart typ zaraz da mi bana za coś co ja nawet nie będę wiedział czy w ogóle coś złego zrobiłem.
"Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.