Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
aborcja-t66380-110.html
otrzymałem nagle informacje że mój rozmówca udzielił mi właśnie warna za moje "kłamstwa". Nie wiem czy tego warna rzeczywiście dostałem (nie widzę go nigdzie). Nie zrobiłem niczego niezgodnego z regulaminem, nikogo nie obrażałem, pisałem o faktach. Takie sytuacje sprawiają że na forach HP nie da się swobodnie rozmawiać, mówić o faktach i interpretować je zgodnie ze swoimi poglądami. Chciałem dodać że moje zgłoszenie jak również wcześniejsze, dotyczy tej samej osoby.
Gdybyś nagminnie opowiadał kłamstwa/dezinformację w wątkach tematycznych, które są pod moją jurysdykcją, to otrzymałbyś ode mnie warna.
Stteetart jest Moderatorem Globalnym i ma prawo wystawiać ostrzeżenia w prawie wszystkich działach na forum - w tym Hyde Park.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
To za chwilę Stteetart doczeka się wniosku o ograniczenie uprawnień moderatorskich. Lub pójdzie zbiorczy apel o takie zmiany w regulaminie forum, żeby mody nie mogły uprawiać cenzury w tematach stricte światopoglądowych, gdzie z założenia powinny panować luźniejsze zasady.
@IvoPartisan nikogo w tym wątku nie obraził, ani nie minął się z prawdą co do faktów historycznych. W ogóle, do cholery, jakich czasów dożyliśmy że na site for freedom knebluje się komuś usta w temacie o... aborcji?
@surveilled, odniesiesz się?
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
02 sierpnia 20193eyewideopened pisze: To za chwilę Stteetart doczeka się wniosku o ograniczenie uprawnień moderatorskich. Lub pójdzie zbiorczy apel o takie zmiany w regulaminie forum, żeby mody nie mogły uprawiać cenzury w tematach stricte światopoglądowych, gdzie z założenia powinny panować luźniejsze zasady.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
02 sierpnia 2019blackgoku pisze: Nie sądzę. Stteetart to dobry Moderator Globalny, który rzetelnie pełni swoją funkcję w oparciu o Regulamin Forum.
Jedyny punkt który jakoś tam porusza kwestie światopoglądowe, jakie treści można głosić a jakie nie, to ten:
§1. Posty zawierające pozbawione sensu, niezrozumiale sformułowane, nie rozwijające dyskusji, zawierające spam, lub naruszające godność innych użytkowników będą przedmiotem akcji moderatorskich, wymienionych w tytule V niniejszego Regulaminu. Przez „naruszanie godności” rozumiane są:
przytyki wobec konkretnego użytkownika;
wygłaszanie ideologii szerzących nienawiść wobec grup społecznych – między innymi ideologii faszystowskiej, komunistycznej, nazistowiskiej, rasistowskiej, homofobii, czy mizoginii;
nakłanianie do, lub gloryfikacja przestępstw na tle seksualnym, lub rasowym.
Wam się kurwa wydaje, że wszyscy mamy oczy w dupie i nie czytamy uważnie jakie treści produkujecie w tym wątku czy jak?
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Proponuję unwarna i nieskakanie sobie do gardeł, nawet jeśli druga strona, w naszym mniemaniu lub nie, wypisuje głupoty polityczne i/lub historyczne.
Ilość ofiar Stalina to nie dawka fentanylu, żeby się komuś stała krzywda przy podaniu złej ilości.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
02 sierpnia 2019[quote=3eyewideopened pisze: Wskaż mi teraz czarno na białym, w którym poście Ivo szerzy np. ideologię komunistyczną. Z góry uprzedzam, stwierdzenie że PRL miał kilka pozytywów pod coś takiego nie podpada
Komuna to komuna.
I tyle.
02 sierpnia 20193eyewideopened pisze: nazistowską/neofaszystowską symboliką, gestami i hasłami. Po czym @mniemanolog wkleił link z fotami dokumentującymi takich osobników
Spodziewalem sie po Tobie innego podejscia, bo pomimo, ze dzieli nas roznica pogladow prezentujesz zupelnie inny poziom niz IVO.
Dobra, zeby mie bylo, cala sprawa zaraz po udzieleniu warna trafila do surva.
Jak znow IVO wysooczy z bzdurami, znow poleci warn.
Tyle ode mnie.
Milego wieczoru chlopcy i dziewczeta.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
(Mt 10, 33).
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.