najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam szukam jakiejś roślinki do małego boxa 45 wysokości na 35 szerokości. Myślałem o Low Afghan ale sam nie wiem, liczę na pomoc z waszej strony. Chce czegoś mocnego, łatwego w uprawie (1 raz indoor), nie musza być jakieś duże plony. :D
Uwaga! Użytkownik Jedrkowsky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Pierwsze moje ziółko to coś o nazwie Orange, chyba z 20 lat temu na przepustce z wojska. Śmiechu po tym nie było tylko jakieś myszy na ścianach ...

Różowe słonie też widziałeś? - SS
Uwaga! Użytkownik Zdunek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 2 / 0
mial ktos doczynienia z naturalnym gatunkiem konopii o nazwie takiej samej jak panstewko w afryce ktore zwie sie swazi ktos ogarnial te krzaki
w hodowli bo mam nasionka tego sa jakies takie malutkie warto sobie tym glowe zawracac???

scalono
Jedrkowsky pisze:
Witam szukam jakiejś roślinki do małego boxa 45 wysokości na 35 szerokości. Myślałem o Low Afghan ale sam nie wiem, liczę na pomoc z waszej strony. Chce czegoś mocnego, łatwego w uprawie (1 raz indoor), nie musza być jakieś duże plony. :D
wycięto nieregulaminową treść \ TiJaz odmiana money maker

tropical od norden seeds

super skunk

cream carmel

niskie krzaki a barczyste

ten twoj growbox to pudelko po butach???a liczyles odleglosc potrzebna od zarowy minus wysokosc donicy cooltuba przydala by sie ale
nie rob sobie krzywdy zmontuj sobie cos wyszego wiatraczki komputerowe masz mozesz sobie o siatke zawijac na boki i oplatac
ale to musi miec troche miejsca do zycia masz boxa 45 cm wysokosci tak???
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2017 przez TiJaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto nieregulaminową treść
Uwaga! Użytkownik kartman3456erest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam.
Jestem dość "starym" palaczem zioła lecz nigdy nie sadziłem.
Miejsce mam wokół krzaków dobrze naświetlone.
Jaką na to wziąć odmianke żeby posadzić jak najwcześniej i jak zacząć ?
  • 55 / 3 / 0
Jakie ziółko z Amsterdamu byście polecili co by się dobrze śpiewało i grało na gitarce? :-D
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
Jack Herer
  • 113 / 50 / 10
Srubix, wszystkie odmiany musisz zacząć wysadzać o tej samej porze- najlepiej po mrozach. Ja zazwyczaj staruje w majówkę, chociaż jakieś ryzyko przymrozków jeszcze jest. Patrz jak przebiega sezon wegetacyjny tego roku i rusz zgodnie z tym co pogoda zaserwuje. ;)
Czy ciemno, czy jasno- w dupie zawsze ciasno :gun:
  • 3 / / 0
W tym roku w majówkę niestety nie było zbyt ciepło...
  • 23 / / 0
jakie odmiany na nasz klimat polecacie?
  • 1450 / 19 / 0
Jaki AF femi (sativy) polecacie na poprawę samopoczucie i "naturalną gadatliwość" bez banana na ryju i pobudzenia.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.