The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
1. 10 mg będzie dobre na pierwszy kontakt z tą grupą substancji? (chodzi o fenyloetyloaminy) w psychodelikach ogólnie średnio-zaawansowany, kilka razy grzybki, kwas i ho-MiPT
2. Dobrze się to łączy z mj/alkoholem ?
3. Ile trwa bodyload i jaki ogólnie jest czas trwania fazy?
4. Ciężko po tym spać? etizolam chyba uśpi bez problemu w razie czego?
Możliwe, że ją spożyłem przeterminowaną, czy coś, bo naprawdę mnie zaskoczyła.
Otóż obudziła ona we mnie żądzę mordu :)
Dobrze, że sam w domu siedziałem i nie przyszło mi do głowy np. pizzy z dostawą zamówić.
Ja jestem oazą pieprzonego spokoju na co dzień, więc nie wiem, co to miało być.
Słyszałem, że ona wybudza zwierzęce instynkty ale takie bardziej prokreacyjne.
We mnie wściekłego wilka obudziła, niedźwiedzia berserkera.
Zalecam ostrożność.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.