Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 80 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: kamyk18 »
"a czy ja kurwa wiem?!?!" kolega pytał mąkę na bułeczce . mj
  • 20 / 3 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Wysh »
"Jak ty się matce pokażesz z takimi wzorkami na twarzy" - 25?-nbome
  • 2372 / 57 / 0
Rozmowa na temat egzaminu na prawko.
- no i ten luk najgorszy
- jaki luk?
- no po teoretycznym masz praktyke i tam strzelasz z luku, jak trafisz dyche to dostajesz prawko
Tutaj ziomek z prawkiem sie mocno zastanawia
- tyyyy...ja nie strzelalem z luku
- jak nie strzelales? Musiales, bo inaczej bys prawka nie mial
- tyy...ja nie mam prawka w takim razie
I morda jak ta emota %-D
:heart:

Oczywiscie mj
I kolejne, ale bodaj z DXM +mj
Bylem tu zanim wszedleem i zanim o tym pomyslelismy, zeby tu przrzzrzyjsc, bananananan

I z samego DXM, ziomek, ktory zaliczal pierwszy raz swoj
Kurwa, zagadales mnie tak, ze zapomnialem, ze nie potrafie wstac - po czym ponownie sie polozyl
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 569 / 20 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Sideswipe »
"Amerykanów dolarskich" to akurat dobrze zapamiętałem a tych tekstów miałem tyle... Szkoda ze ich nie pamiętam, chyba musze to zapisywać
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 57 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: hipollek »
Kolejne, ale bodaj z DXM +mj>
Bylem tu zanim wszedleem i zanim o tym pomyslelismy, zeby tu przrzzrzyjsc, bananananan
I z samego DXM, ziomek, ktory zaliczal pierwszy raz swoj
Kurwa, zagadales mnie tak, ze zapomnialem, ze nie potrafie wstac - po czym ponownie sie polozyl

Cos ten tapatalk chujowo chodzi, na nim niby to, co jest w tym poscie wyedytowalo sie poprawnie, a na forrum nie ma. :/
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 40 / 1 / 6
"ty zobacz tego psa... Łooo ale się łasi, prawie jak mój stary" Gałka muszkatołowa
Z góry przepraszam adminów za wrzucanie kilku takich samych postów w ciągu sekundy, tapatalk jest niedopracowany :/
  • 122 / 7 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: GetBuzzed »
"-Dlaczego się spaliłaś?
-Bo się nie dopaliłam."
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 4 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: theSMOKEN »
było tego od groma ale w pamieci pozostał mi moj tekścik po jakimś NBOMie -
' Kto szuka - wielbłądzi'
  • 167 / 15 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Sandman222 »
Po nocy w której zżarliśmy 0,5g 3,4 CTMP i sporo klonazolamu nasze rozmowy wyglądały właśnie tak.

- Ejjj...Czym się różni masło od margaryny
- No, masło jak sama nazwa mówi jest z masła
- A... Faktycznie.
  • 3854 / 316 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Podobnie zabrzmiałoby pytanie, czym różni się paradoks od paracetamolu :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.