Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12823 / 2496 / 0
Jasne, że te liczby są dla Niemiec. Niemniej można zgodzić się, że chodzi o niemałą kasę. Do tego policja, prokuratura i sądy zajmowałaby się poważniejszymi sprawami.
Zgadzam się, że ceny przynajmniej na początku byłyby takie, jak apteczne - póki nie stworzy się normalny rynek z konkurowaniem za pomocą między innymi niższymi cenami.
Poza tym każdy miałby możliwość samemu sobie "produkować", a to są już śmiesznie małe koszty (kiedy inwestycja się zwróci zakładając uprawę pod lampami).
Też wydaje mi się, że póki co nie ma na to szans, bo po pierwsze brak odwagi u polityków, żeby po tą kasę sięgnąć, a po drugie jest zapewne silne lobby (i kasa), by żadnej legalizacji nie było.
  • 2117 / 351 / 0
Sprawdziłem czat gpt czy rekreacyjn a dawka uśmierzy ból odbytnicy’ cierpię na hemoroidy

Niestety nie tylko brak refundacji na to ale w dodatku nie uśmierza bólu w okolicach zwieraczy i jelita grubego zażyłem Xanaxu o 23-24 poleci z wapa ~ 0.20 g odmiany Pink Kush

Zażyje relaksacji przed konsolą tudzież streamingiem typu NETFLIX lub HBO MAX

Fuzja x2 / D5

Na apteczne parkiety powrocil
Canopy 20% bakerstret jest zero problemow
Z dostepnoscia.
Wiecej nawet mieli w dostawie od tego CG 25 ciekawe jak wypada nie testtowalem

@ktokolwiekk? To indica czy sati czh hybryda jakas. Nie mam pojecia.

Fuzja / D5

Dzisiejsze zakupy sporo konopii 😊
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
like the others before you
one by one we will take you
  • 161 / 12 / 0
Kurcze patrzę na dostępność tego conopy growth.
W Warszawie już wyprzedane xD
Do najbliższego trawiastego miasta, czyli do Łodzi, mam trochę do przebycia.

Ta łódź to jakieś oblężenie Marysiom.

Póki co pieprzę, niech tolerancja się obniża. Bo, gdybym dopadł zbiornik, wiadomo, że odkręcalbym codziennie.
  • 81 / 12 / 0
U mnie w mieście nawet się nie pojawił w aptece. Najbliżej mam 15 km po Bakerstreet. Chyba się przejadę, nie wiadomo o kolejnej dostawie.
  • 3 / 1 / 0
Czy ktoś korzystał z usług Aspotclinics stacjonarnie? Jak wrażenia
  • 81 / 12 / 0
Cześć, przeglądałem ostatnio ceny medycznej w Polsce i znalazłem Oryginal Gangster Deluxe za 11,91zł/g. Jak ktoś jest z Warszawy może sprawdzić czy nie jest to pomyłka i skorzystać z promocji. Ja niestety mam za daleko.
IMG_2962.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 84 / 8 / 0
Zamierzam w przyszłości tylko jeszcze nie wiem, czy niedalekiej, czy dalszej poprosić rodzinnego o receptę na mm. Jak kiedyś wspomniałem o tym swojej to odpowiedziała, że nie umie wypisać, że to drogie, a to, a tamto itp. ale chyba się zapiszę do innej z tej samej przychodni.
Do aspot clinic, gdzie mi dotychczas wypisywali mam za daleko, a u mnie pewnie ze 150pln trzeba zapłacić za wizytę.
Ciekaw jestem, czy komuś się udało w
otrzymać receptę od rodzinnego, czy nadal temat tabu i dupościsk.
  • 161 / 12 / 0
Szczerze to pragnę zakomunikować, żeby nie zakupować pewnej odmiany. Jest potężną, dlatego niedoświadczonym powykręca zmysły.
Zagaduję aptekarki podczas poszerzonych rozmów, że odmiana BACKERSTREET, mówię im jest cudem natury :liść:

Uśmiechają się xD
Wiadomo.
  • 161 / 12 / 0
12 stycznia 2025Zi00 pisze:
Oryginal Gangster Deluxe za 11,91zł/g. Ja niestety mam za daleko.IMG_2962.png
Mogę się wypowiedzieć, wcześniej
musiałbym spróbować, a nie mam
hajsu 😆
  • 25 / 1 / 0
Powiedzcie mi czy aurora GH zamknięta od 2 lat w oryginalnym opakowaniu może się zepsuć typu zaplesniec czy stracić power? Czasem jak odkrece to już nie ma tego aromatu jak na początku, wrzuciłem tam bovedę żeby nie wyschło ale mam mieszane odczucia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.