Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 216 / 16 / 0
dlaczego ostrzeżenie nie pojawią się od razu

trzy razy wysyłałem wiadomość o białko delta fosb

i w końcu mnie któryś zbanował

a żadnego ostrzeżenie nie widziałem, dopiero teraz widze, że mam trzy
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 996 / 2
Zablokowano użytkownika » drapok
Powód: „Chroniczny spam w tematach do tego nie przeznaczonych.”
Myślę, że nie ma co dyskutować o tym, bo powinieneś mieć świadomość, z jakiego powodu zostałeś zbanowany.
01 lipca 2019drapok pisze:
@nCux znalazłeś?
czy co czyścisz zelówki w butach?
a od hui to możesz wyzywać swoją panią

Warn off top stteetart
Trzykrotnie to napisałeś, olewając zupełnie otrzymane przez Ciebie ostrzeżenia. Tego typu zachowanie (w tym obrażanie innego użytkownika poza tasiemcem) nie jest tu tolerowane i jest sankcjonowane.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 216 / 16 / 0
widze, że dostałem tylko że wiadomości znikały, a ostrzeżenie zobaczyłem po kilku dniach jak wlazłem ponownie
od razu nie było ich widać o to chodzi

steetart mi bana dał?
to ważne? bo sam zaczął ten temat
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 996 / 2
Wiadomości trafiły do Śmietnika. Jak każdy spam. Pisząc "czy co czyścisz zelówki w butach?
a od hui to możesz wyzywać swoją panią" musisz się liczyć z tym, że ograniczymy Ci dostęp do forum. Albo kultura wypowiedzi, albo warn/ban. Sam musisz wybrać.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 216 / 16 / 0
Znaczy to forum nie jest mi do niczego potrzebne.

to też bym wymagał by ten z moderatorów, który tak mnie wielokrotnie wyzywał też dostawał bana

Musiałem odreagować w stosunku do kolesia, który absolutnie bezprawnie wjebał mi sie na komputer i nie chodzi o nCuxa, a swoje tłumaczenia to se może...

kultura wypowiedzi napewno nie obowiązuje jednego z moderatorów jak wyżej pisał
  • 9455 / 1854 / 2
07 lipca 2019drapok pisze:
widze, że dostałem tylko że wiadomości znikały, a ostrzeżenie zobaczyłem po kilku dniach jak wlazłem ponownie

steetart mi bana dał?
Zaczales spamowac uderzajac do innego uzytkownika.
Twoje posty nie wniosły nic do tematu.

Jakby mi 3 razy posty zniknely to zastanowilbym sie czemu tak sie dzieje i przestal je pisac.
Musiałem odreagować w stosunku do kolesia, który absolutnie bezprawnie
Dzialy tematyczne nie sluza do odreagowywania.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 216 / 16 / 0
07 lipca 2019Stteetart pisze:

steetart mi bana dał?
Zaczales spamowac uderzajac do innego uzytkownika.
Twoje posty nie wniosły nic do tematu.

Jakby mi 3 razy posty zniknely to zastanowilbym sie czemu tak sie dzieje i przestal je pisac.
Musiałem odreagować w stosunku do kolesia, który absolutnie bezprawnie
Dzialy tematyczne nie sluza do odreagowywania.
Z tym się zgodze, ale też zwracaj uwage co lobo odpieprza
  • 3649 / 996 / 2
Dokładnie tak jak globalny napisał powyżej. Działy tematyczne na tej witrynie nie służą do odreagowywania. Jeśli masz problemy emocjonalne, to może warto skorzystać z pomocy specjalisty. Tutaj jest odpowiedni temat:
psychiatrzy-opinie-rekomendacje-t52355.html
  • 216 / 16 / 0
chyba tylko w jakimś innym mieście zdala od tego całego syfu
  • 1864 / 699 / 0
A co Ty masz do mnie kolego @drapok ? Stwierdzenie faktu że jesteś chory psychicznie, masz paranoje i prawdopodobnie schizofrenię i uświadamianie Ci tego na każdym kroku to nie jest obrażanie. A zakładanie przez Ciebie kolejnych tematów w dziale komputerowym i bredzenie o permenentnej inwigilacji, przez wyimaginawaną siatkę szpiegowską, będzie kończyło się zamknięciem tematu w którym Ty piszesz o swoich urojeniach, a reszta kręci z tego bekę i wywaleniem na śmietnik. Załóż sobie temat w hyde parku pt. "Moje paranoje. Uwaga mogą lecieć bluzgi i wyzwiska" i tam opisuj sobie te bzdury i urojenia.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.