Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1126 / 313 / 2
jaka cena bunorfinu 8mg jednej tabl. z drugiej ręki tak na oko?
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2 / / 0
ile za blister / opakowanie sevredolu 20mg?
  • 2534 / 596 / 0
Plus/minus 40zł za blister byłoby ok.Gdzieś tyle kosztuje jedna sztuka mst 200.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 6 / 0
Po ile concerta 30x36 mg nie chodzi mi o aptekę?
  • 1784 / 243 / 0
^^^350/450
  • 109 / 6 / 0
A to i tak tanio myślałem że więcej skoro nie fajkowe ogłoszenia medikinetu 30x20 IR to 300-350zl
  • 5783 / 1185 / 43
140 PLN za 30 tabletek klonów dwujek. To dużo czy mało?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 81 / 0
@london5 ja uwazam ze cena jest w miare, ludzie sprzedawaja po 180zl za paczke z tego co wiem przynajmniej w Lodzi.
Jestem dość trudny.
  • 52 / 12 / 0
@london5 jak za polski tzf to jeszcze ok cena. Taniej mozna dostac Rivotril Czeski albo Serbski z galeniki za 90-100zł
  • 58 / 7 / 0
13 czerwca 2024london5 pisze:
140 PLN za 30 tabletek klonów dwujek. To dużo czy mało?
Dużo. Lepiej iść do psychiatry i niech Ci wypisze klonazepanum tzf za grosze.
Uwaga! Użytkownik ZniszczoneMarzenia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.