Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 672 / 126 / 0
Uroboros pisze:
W "Poszukiwani" nikt mi nie odpisał, więc tu napiszę - co z Azuzu Pazuzu? już pół roku żadnych wieści od niego, a regularnie pisaliśmy na gadu.
Klepsydra ma z nim kontakt.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
Nozer, wiem że chodziło Ci o użytkownika forum,
ale pisanie o klepsydrach w wątku o zgonach zakrawa wręcz o czarny humor.
  • 1680 / 266 / 0
StrangeloveDr pisze:
Nozer, wiem że chodziło Ci o użytkownika forum,
ale pisanie o klepsydrach w wątku o zgonach zakrawa wręcz o czarny humor.
%-D 10/10
to było serio dobre

Poza tym nie róbmy z tego wątku miejsca do opłakiwania ćpunów, każdego jakoś tam szkoda, ale no co ja będę się powtarzał, było poruszane w tym temacie już nie raz.

Napiszę tylko, co już pisałem zresztą nie raz, wysyłanie sampli rc opioidów to jawne skurwysyństwo.
Największy przegryw na forum
  • 320 / 20 / 0
Azuzu żyje.
TO BOWIEM, CO NIEWIDZIALNE, TO ZNACZY JEGO WIECZNA MOC I BÓSTWO, SĄ WIDZIALNE
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
  • 2372 / 315 / 0
jeśli to faktycznie przez RC-ki wysyłane pocztą, to zaraz jakaś pseudo-dziennikarzyna z tefauenu lukrująca hajpa podłapie temat i zrobi chryje.....
Z tego co się chwalił to dostał całą sztukę U a to w miarę mocne rc-opio - w mixie z jakimś benzo, z zerową tolerką i doświadczeniem w tym temacie zgon jak najbardziej możliwy. Szkoda chłopaka, szkoda rodziny, ale tak bywa mając takie hobby. Nie jesteśmy w końcu na forum szydełkowania dla kółek gospodyń wiejskich.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 15 / / 0
Nie będę się powtarzał że nie ćpam.Ale naprawdę,ale tak naprawdę wam współczuję nałogów.Jestem na forum od jakiegoś czasu,zmarło w między czasie chyba 4 użytkowników,czytałem ich posty .Ciężko mi w to uwierzyć to jest b.przykre.pzdr Was
Nie ćpam .Lubię machnąć sobie zimne z lodóweczki.
  • 2881 / 300 / 0
Ćpuny opadają na ziemię niczym jesienne liście
tylko coś kurwa łysice nie chcą wysypać
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1180 / 103 / 0
morpho pisze:
dziś się dowiedziałam, strasznie żałuję tego człowieka, był najbliższą mi osobą na tym forum.
poznałam go poza nim i uwielbiałam za osobowość, zainteresowania - na długo przed hajpem.

od wakacji był mega zmotywowany i mnie bardzo motywował.
ciężko się pozbierać gdy umiera ktoś taki jak On.
R.I.P.
Michał 'Rrd'

[ external image ]
Ja Go zapamiętam takim:
:heart:
Spoiler:
https://www.youtube.com/watch?v=f3hCn8kS2Ps
Spoiler:
https://www.youtube.com/watch?v=d5XJ2GiR6Bo

Morpho, jeśli masz wenę, to proszę o Twoje wspominki dla Wszystkich, którzy pozostali pośród żywych....
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
hej, tu dziewczyna rrd.
chciałabym sprostować informację o "złotym strzale z Tramalu", nic takiego nie miało miejsca. nie mam zamiaru wdawać się w szczegóły odnośnie przyczyn zgonu, ale wszystko wskazuje na wypadek.

pogrzeb odbędzie się jutro (sobota), jeśli ktoś czuje silną potrzebę pożegnania go osobiście, może do mnie napisać, podam szczegóły.

jan potocki - cieszę się, że tak go zapamiętasz :heart: w końcu poznał mnie :3, ten ostatni rok który razem spędziliśmy to było mnóstwo pięknych chwil i przygód, w tym dwa miesiące wspólnej podróży autostopem, pokazał mi tyle świata. przez ostatnie trzy miesiące, jak sam mówił, był szczęśliwy - a ja razem z nim.
  • 2881 / 300 / 0
Kroją gdzieś cebulę w okolicy :(
i mówię to jak najbardziej serio
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.