https://psychonautwiki.org/wiki/3-FPM
Tu np pisza tylko o releasingu.
Nie mowie, ze twoj opis jest zly, ale bardziej skupilbym sie na 3fpm niz fenmetrazynie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ogólnie b. mocny stim.
Stymuluje fajnie, pojawia się uśmiech na twarzy, jesteś bardziej życzliwy.
Nie wywala mnie w kosmos, nie powoduje wjazdu na serce, lekko pobudza, ale znośnie.
Jedyne, co zauważalne - skurcze mięśni pojawiały mi się dużo częściej przy 3-FPH (bez jakichś zmian w diecie, niedoborów magnezu itp.).
Świetna faza na impreze, euforia wyczuwalna, brak zmęczenia, idealna na niezobowiązujące wyjscie. Najlpsze w tym zwiazku jest to, że ciągle ogarniasz bombe, źrenice w normie. Bardzo podobne do witaminy A.
Po IPH nie czułem jakoś stymulacji, może lepiej słuchało się muzyki, może za małe dawki, ale jak za dużo wziąłem to taki ucisk w głowie miałem, pseudoefedryna stymulowała np. z kawą mocno ale czułem się rozstrzęsiony i zwykle poty, kardiozwała itp
Nada się ta substancja do doraźnego brania? Może jakiś inny stim w miarę bezpieczny?
Przerzuciłem sie na spreje teraz bo nie zapychają nosa zwlaszcza Hex, wygodne to i nie kitrasz się jak śmieć z tym
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.