Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
@koziq321
Zajrzyj do działu syntezy. Pewnie coś znajdziesz. ;)
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 561 / 40 / 0
JA nie widze potrzeby wychodzenia z nalogu GBL
jak sie pije tylko w weeekendy a to trwa latami
no zyc nie umierac

Ja bym okreslil ta sunstacje jako : "NAJLEPSZA WERSJA SIEBIE ktora chcialbys byc "

ta proooospolecznosc <3

zeby nie bylo... ohh ahhh :D to nawet w weekend czuje ten skurwysynski glutaminian i histamine ;(
pozdroo
  • 28 / 1 / 0
Dla zaawansowanych graczy (50+ml/dobe) jak ja 2 mies temu. Szczeże polecam mix Tegretolu cr400, luminalu i clomazepamu.
Dawki dobierałem eksperymentalnie. Zachowywałem przy tym środki bezpieczeństwa takie jak:
- dokładnie spisane dawki i godziny w jakich wziąłem dany lek
- Informowanie innych i wziętych dawkach
- Zawsze przy d*pie telefon gotowy by wezwać pomoc
1,5 roczny ciąg udało mi sie pokonać w nie wiecej jak 2 tyg.
sen osiągałem za pomocą clona. Może sie to wydać dziwne ale Relanium, Oxazepam, estazolam nie robiły na mnie żadnego wrażenia.
Jedynymi skutkami ubocznymi jakie powodował u mnie brak płynu to.
-mocne ssanie -jakieś 2 dni
-swędzenie- 4 dni
-zalana potem poduszka przez pierwsze 2 noce.
Po co pisze ten post?! Wymieniam przecież środki które na tym forum są już znane dość długo.
A no po to, żeby przekonać ludzi do skuteczności Karbamazepaminy.
I powiedzieć, że Barbiturany nie są takie straszne mimo, że są dość prymitywne i wypierane przez benzo.
-a ta twoja koleżaneczka daje?
-pytasz czy się puszcza!?!
-Tak właśnie...o to pytam
-Pier*oli się jak francuskie samochdy
  • 2278 / 278 / 3
Barbiturany hamują glutaminian, stąd ich przewaga nad benzo. klony maja wszystkie komponenty do odstawki: nasenną, przeciwlękową i zwiotczającą mięśnie szkieletowe. Polecam zastąpić karbamazepinę lamotryginą. Problem glutaminianu wyeliminowany. Lepsza stabilizacja nastroju. Zero skutków ubocznych. Do tego antyhistamina i brak swędzenia, pocenia się.

Mimo wszystko zawsze będę polecał połączenie:
- baklofen
- lamotrygina
- antyhistaminy
Dodatkowo NASENNIE jakieś benzo. klon się zda świetnie. Flubromazepam (lepszy) dla bardziej zaawansowanych. Wszystko mogę opisać, jak będą takie prośby i wrócę na forum.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 234 / 11 / 0
Lepiej zamiast baklo użyć gabapentyny/pregabaliny - to jest super skręt killer plus ewentualnie jakieś benzo nasennie. Używając baklofenu dalej katujesz gaba-b co przedłuża odstawkę.
  • 28 / 1 / 0
Rady radami!! ale pamiętajmy o tym, że wszelkie benzo coraz trudniej zdobyć. Lekarze nie chcą już tak chętnie wypisywać jak kiedyś.
A Barbi i tegretol wypisze każdy wetrynarz jak powiesz, że twój psiak ma padaczke.
-a ta twoja koleżaneczka daje?
-pytasz czy się puszcza!?!
-Tak właśnie...o to pytam
-Pier*oli się jak francuskie samochdy
  • 2278 / 278 / 3
baklofen też. :)

Dlaczego baklo? O ile gabapentyna, szczególnie po długich ciągach, u mało kogo zdaje egzamin, to jest tania. Pregabalina jest niemal tak dobra jak baklofen,ale Lyrica kosztuje coś ponad 200 zł. Męczyłeś GABA-b przez rok/dwa? Pomęcz parę dni dłużej. Nawet same receptory Ci podziękują, bo Pregabalina, gabapentyna, tiagabina, wigabatryna i inne (głównie) aktywatory derkaboksylazy glutaminowej opierające się na strukturze wiodącej GABA NIE SĄ agonistami. Depresanty należy odstawiać stopniowo albo z użyciem odwrotnych agonistów (ale to już raczej pod opieką specjalistów; swoją drogą, na ogół opcja bardzo skuteczna; jeszcze inną, nie mamy takiego dla GBL, który byłby stosowany powszechnie). Dlaczego? Bo receptory wciąż wołają o agonizm egzogenny. Proszę prześledzić, jak wygląda mechanizm łączenia się agonistów naturalnych z zewnętrznymi (szczególnie chodzi o powinowactwo do odpowiednich domen). Możesz zapchać receptory GABA ich naturalnym neuroprzekaźnikiem, ale przyniesiesz ulgę tylko swojej psychice. Co nie zmienia faktu, że na bezrybiu i rak ryba. Aprobuję ten pomysł zdecydowanie od dawna, mimo wszystko wolałbym schodzić z baklo/fenibutem niż z w/w.
  • 234 / 11 / 0
Wiesz, ja po długim, ponad rocznym ciągu dałem bez problemu zejść na samych benzo, ale to dlatego że nie miałem ŻADNEJ tolerki na benzo dzięki czemu benzo dawały radę uciszyć cały organizm który wrzeszczał i błagał o jakiegoś agoniste gaba-b. Po kolejnym roku ostrego ciągu już na GBL plus stimy co wywindowało tolerkę na GBL mocno w górę bez problemu zszedłem na gabapentynie plus benzo. Wcześniej próbowałem tricku z baklofenem, ale po miesiącu na baklo wróciłem do GBL i po kolejnym miesiącu zszedłem na gabapentynie plus benzo. Takie zejście trwa 7-10 dni i po sprawie. Stabilizuje człowieka na tyle że jest zdolny do pracy itd. No chyba że ktoś ma jednocześnie rozwalone gaba-a, wtedy faktycznie może być ciężko.
  • 2278 / 278 / 3
A ja właśnie zrobiłem sobie mały ciąg (miesięczny) na gąbkach i bezboleśnie z niego wyszedłem przy użyciu wyłącznie jednej, nieuzależniającej w dodatku substancji. :)
Spoiler:
  • 36 / / 0
Pregabalina pomogła rownież mi ,lekarz psychiatra przepisał mi 75 mg Pregabalina + baclofen 25mg . Choc Polecam zalatwic sobie Proviron. Jest to steryd o dzialaniu ktorego nie wiele osob wie, zbija estrogen i bardzo poprawia samopoczucie,Po wychodzeniu z 3 miesiecznego ciagu ,choc nie musialem sie usypiac ,pomogl rewelacyjnie ,i nie czulem odstawienia . w 4 dni zdrow jak ryba,polecam :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.