Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2881 / 300 / 0
Planuje miks MXE z 25C, to drugie podane donosowo. Myślałem o tym by pierw zapodać mexe (tylko teraz pytanie jak?) i po jakimś czasie (jakim?) zapodać w nos 25C 0,4 lub 0,8mg.
Ktoś coś mi powie na ten temat?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 597 / 2 / 0
Co do 25C nie wiem, nie miałem niestety nigdy styczności z tą substancją. Natomiast jeśli chcesz to sniffować, to najlepiej wrzuć sobie MXE pod język standartowo. Chociaż ja szczerze mówiąc najbardziej lubię snortować MXE, jakoś najlepiej mi wtedy wchodzi. Wiem, że to nie możliwe i zaręczam, że nie mam żadnego fetyszu ze sniffami. Po prostu jest lepiej jak walne trochę więcej ale nosem niż jak wrzucam do pyska, nie wiem dlaczego. Ja na Twoim miejscu MXE walnął bym na lewą dziure a tamto na prawą, tudzież odwrotnie. :)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 2881 / 300 / 0
W jednym czasie? 25C donosowo wchodzi w jakieś 5-15 minut, a MXE?
  • 264 / 2 / 0
MXE snifem chyba dłużej wchodzi niż 15min. Ja bym zrobił tak: zaaplikował MXE w taki sposób by było dobrze dla ciebie i gdy zaczniesz odczuwać pierwsze efekty to jedziesz z 25C
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 90 / 2 / 0
Zwykle miksowałem MXE z 4-AcO-DMT albo 25C-NBOMe. Wszystko szło w bombce albo pod język/na dziąsło. Psychodelik szedł od razu, a MXE zwykle jak tylko zaczęły się pojawiać pierwsze oznaki wjazdu. I teraz pytanie jak to się ma w przypadku I.M.? Obie substancje wejdą podobnie czasowo? Czy peaki się rozjadą etc?
  • 191 / 8 / 0
jak się ma miksowanie MXE + diclazepam ? Ew MXE + etizolam.
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 2881 / 300 / 0
Kris the cutler pisze:
Mxe snifem chyba dłużej wchodzi niż 15min. Ja bym zrobił tak: zaaplikował mxe w taki sposób by było dobrze dla ciebie i gdy zaczniesz odczuwać pierwsze efekty to jedziesz z 25C
Wydaję mi się że MXE jednak szybko wchodzi donosowo. Zapodałem dojapnie mekse, efekty już czułem po 10 minutach początki, po 20 już prawie pełnie, po około 25-35minutach dociągnąłem w nos mxe i 25C i już po chwili zaczął się sajgon
  • 168 / / 0
MXE w kichawie rozkręca się do godziny
  • 191 / 8 / 0
Jak z miksem etylofenidat 50-75mg brany godzine temu i teraz chce sobie wbic w udo z 50mg MXE... Zaraz po etylofenidacie w obawie ze przesadzilem bo mam zerowa tolerke wrzucilem od geby 2 tabletki relanium , i acard w celu zniesienia efektu wazokonstrykcji oraz aakg tez w tym samym celu.
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 5299 / 104 / 0
Podaruj sobie, zajebałeś na pałę kilka substancji w tym lek na serce bo złapałeś schizę, a teraz znów nieodpowiedzialnie chcesz sobie coś zajebać i to jeszcze jakiś podejrzany proszek w mięsień...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.