Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
Ostatnie 450mg po jakimś 3-4 tygodniowym ciągu zjadlem ponad 24h temu a libido nadal zerowe. Kurwa ile to się trzymie w organizmie bo chce juz poruchać. A na tym ani chęci, wzwód marny i za cholerę się nie da skończyć.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 906 / 75 / 19
@SpalamTo - więcej, niż dzień, to nie powinno jeszcze trzymać (w sensie, jutro już zapewne będzie ok).
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 906 / 36 / 0
Dżizus kurwa ja pierdolę, wasza logika mnie czasami powala.

"Brałem to xx czasu i nic się nie stało więc nie uzależnia!" - oto cała argumentacja nad zależnością fizyczną od tej substancji. Chuj w to że wiele osób wypisuje jaki miała po tej substancji paskudny skręt.

"Mi się nic nie stało, więc wypisujecie bzdury"
297 dni czystości (05.01)
  • 1009 / 42 / 0
Wdupialem drugi raz z rzędu miesiąc. Dawki od 300 do 600.
Nie poczułem nic poza lekkim pogorszeniem zamopoczucia za pierwszym razem, które zaleczyłem 2mg flubromazepamu. Czy to taki straszny skręt?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 398 / 24 / 0
Też po półtorarocznym ciągu na benzo 450mg dziennie ratuje mi dupę - zero skutków odstawiennych. Za dwa tydnie odstawię i dam znać czy są jakieś problemy.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 36 / 0
O tym właśnie piszę. To że wy nie macie skretow, nie oznacza ze inni mieć nie będą. Tym bardziej ze jak juz pisalem dużo takich relacji jest, sam to przeżyłem. Oczywiście w większości przypadków chodzilo o wdupianie dużych dawek w ciągu. Z resztą pea potwierdził ze mechanizm działania tego leku podobny jest do agonizmu o może przyprawić fizyczna zależność. Nie wiem na jakiej zasadzie jedni mają a inni nie.
297 dni czystości (05.01)
  • 906 / 75 / 19
31 maja 2017Sinnis pisze:
Dżizus kurwa ja pierdolę, wasza logika mnie czasami powala.

"Brałem to xx czasu i nic się nie stało więc nie uzależnia!" - oto cała argumentacja nad zależnością fizyczną od tej substancji. Chuj w to że wiele osób wypisuje jaki miała po tej substancji paskudny skręt.

"Mi się nic nie stało, więc wypisujecie bzdury"
Ten mega wielki skręt po pregabalinie to urban legend się jakieś zrobiło, bo ja, tak naprawdę, nie rozmawiałam z żadną konkretną osobą, która przechodziła jakieś duże skręty po niej.
  • 2278 / 276 / 3
https://www.youtube.com/watch?v=e9TXUf30CQ8

Ten pan tutaj. Przykro mi, że go spotkaliście. :(
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 906 / 75 / 19
Wiem, oglądałam go już dawno i też miałam z niego bekę. %-D
  • 2278 / 276 / 3
Kto jest za wystosowaniem do niego listu otwartego, gdzie wszyscy się podpiszemy?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.