Chętnie dowiedziałbym się co do potencjału mixowania tianeptyny z benzo właśnie ponieważ w końcu udało mi się zdobyć alpre i rolki. Ktoś to łączył w dawkach niemedycznych ? Z tego co widziałem psychiatrzy potrafią razem to przypisywać więc chyba jakaś synergia występuje.
Czy ktoś tutaj eksperymentuje aktualnie z tianeptyną ? Jakie dawki i efekty ? na zagranicznych forach czytałem różne rzeczy i podobno 300mg+ to już naprawde konkretne działanie w stylu oxy ale nie miałem odwagi tego sprawdzać i chyba nie chciałbym mieć ale ciekaw jestem ;)
Pytanko, bo niećpający hir od jesieni i niepijący- wziąłem sobie w zeszły łikend ćwiartkę kwasa, który totalnie zwalił mnie na podłogę na 12 godzin. Czy tu rezultat odziaływania tianeptyny na jakieś tam receptory? kwas 105ug więc bez szaleństwa. doświadczenie z psycholikami duże, ale tolerka aktualnie zerowa.
czy podobnie jak ssri blokuje działanie emki, ssre może pobijać psychodeliki...?
Z pomocą tianeptyny swego czasu wychodziłam z depresyjnego letargu. Używałam jej medycznie do momentu kiedy lekarz zmienił mi leki a w szafce zostały jeszcze 3 opakowania 12,5mg.
Medyczne dawkowanie 1-1-1
Rekreacyjnie zaczęłam od 20 tab.
Dwa tyg. przed przyjęciem tych 20 tabsów od czasu do czasu zarzucałam trampka w ilości 600-700mg - wcześniej miesiączny ciąg na PST zajedzony 2tygodniowym ciągiem na Hydrokodonie.
I porobiło mnie 20 tabletek! Działanie lekko psychodeliczne jednak ster przejmuje opiatowe ciepełko z euforią. Mnie się po opio nigdy nie chce leżeć bez sensu, robota mi się w rękach pali i tak było tym razem, chociaż odpoczynek też był miły. Miałam akurat skręconą kostkę i bez problemu mogłam się poruszać.
Doświadczenie jak najbardziej na plus.
Na następny dzień aby uzyskać ten sam efekt musiałam wziąć już 30 tabletek - czyli całe opakowanie.
Na następny 40 - i tu zaczęły się pojawiać efekty uboczne. Osłabienie, mdłości i ogólne wyczerpanie. Euforia nie była tak silna jak za pierwszym razem a raczej świeciła gdzieś w tle. Przeciwbólowo nadal solidnie.
Cała faza - przy każdej z prób - wydawała się dość "syntetyczna". Nie wiem jak to opisać i nie wiem czy mam takie odczucie tylko dlatego, że mam porównanie do PST i ktoś kto nigdy nie pił herbatki nie wyczuje tej "sztuczności"? Tak samo jest z resztą opioidów syntetycznych w moim odczuciu.
Pozdrawiam
Post ma wartość informacyjną. Nie zachęcamy do rekreacyjnego przyjmowania tianeptyny, operacja "naćpajmy się teraz psychotropami" w jej przypadku kończy się tak szybko jak zaczyna, a sama tianeptyna leczy tylko delikatne nerwice, może subtelne depresje, raczej niegodzien dłuższych eksperymentów lek. misspill
28 lipca 2019Kodelina pisze: Mnie się zdarzyło rekreacyjnie użyć tej substancji ale zaznaczam, że opisuję swój przypadek aby ktoś potencjalnie mógł się do niego odnieść. Zachęcam jednak do zaczynania od bezpiecznych dawek 5-10 tabletek. Zawsze można spróbować kolejnego dnia jeśli nic się nie poczuje.
Z pomocą tianeptyny swego czasu wychodziłam z depresyjnego letargu. Używałam jej medycznie do momentu kiedy lekarz zmienił mi leki a w szafce zostały jeszcze 3 opakowania 12,5mg.
Medyczne dawkowanie 1-1-1
Rekreacyjnie zaczęłam od 20 tab.
Dwa tyg. przed przyjęciem tych 20 tabsów od czasu do czasu zarzucałam trampka w ilości 600-700mg - wcześniej miesiączny ciąg na PST zajedzony 2tygodniowym ciągiem na Hydrokodonie.
I porobiło mnie 20 tabletek! Działanie lekko psychodeliczne jednak ster przejmuje opiatowe ciepełko z euforią. Mnie się po opio nigdy nie chce leżeć bez sensu, robota mi się w rękach pali i tak było tym razem, chociaż odpoczynek też był miły. Miałam akurat skręconą kostkę i bez problemu mogłam się poruszać.
Doświadczenie jak najbardziej na plus.
Na następny dzień aby uzyskać ten sam efekt musiałam wziąć już 30 tabletek - czyli całe opakowanie.
Na następny 40 - i tu zaczęły się pojawiać efekty uboczne. Osłabienie, mdłości i ogólne wyczerpanie. Euforia nie była tak silna jak za pierwszym razem a raczej świeciła gdzieś w tle. Przeciwbólowo nadal solidnie.
Cała faza - przy każdej z prób - wydawała się dość "syntetyczna". Nie wiem jak to opisać i nie wiem czy mam takie odczucie tylko dlatego, że mam porównanie do PST i ktoś kto nigdy nie pił herbatki nie wyczuje tej "sztuczności"? Tak samo jest z resztą opioidów syntetycznych w moim odczuciu.
Pozdrawiam
Post ma wartość informacyjną. Nie zachęcamy do rekreacyjnego przyjmowania tianeptyny, operacja "naćpajmy się teraz psychotropami" w jej przypadku kończy się tak szybko jak zaczyna, a sama tianeptyna leczy tylko delikatne nerwice, może subtelne depresje, raczej niegodzien dłuższych eksperymentów lek. misspill
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.