Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
Witam, mam mały problem. Przepisany został mi zaldiar i nieopatrznie osobiście nie zrealizowałem recepty, osoba wydelegowana przyniosła mi rozpuszczalną wersję :/ da się to jakoś wyekstraktowac? Po 3 tabletkach na pusty żołądek jest nawet spoko ale gram parasyfu to i tak dużo za dużo. Jak by rozpuścić to np w 10 ml lodowatej wody i przepuścić przez filtr do kawy było by coś z tego ?
  • 258 / 2 / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Witam, mam mały problem. Przepisany został mi zaldiar i nieopatrznie osobiście nie zrealizowałem recepty, osoba wydelegowana przyniosła mi rozpuszczalną wersję :/ da się to jakoś wyekstraktowac? Po 3 tabletkach na pusty żołądek jest nawet spoko ale gram parasyfu to i tak dużo za dużo. Jak by rozpuścić to np w 10 ml lodowatej wody i przepuścić przez filtr do kawy było by coś z tego ?
podobnie jak rozpuszczalną solpadeine... współczuje ale niestety o ekstrakcji zapomnij, a na pewno nie domowymi sposobami
maksymalna dawka paracetamolu to 4g w leczeniu doraźnym, w leczeniu długotrwałym 2,6g - tak więc 10 takich saszetek daje nam 3,25g (jeśli to byłaby jednorazowa akcja to zapewne niczym groźnym by się to nie skończyło - nie wliczając oczywiście nudności jeśli ktoś jest przewrażliwiony) ciekawe jak bardzo smaczny byłby ten roztwór...
Pod warunkiem że nie będziesz pić alkoholu - to szczególnie podkreślam
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 2538 / 215 / 0
Dzięki za odpowiedź, no cóż jak się chce coś zrobić dobrze to trzeba samemu, nawet pójść po głupie tabletki... Próbowałem rozpuścić to w kilku ml lodowatej wody i przefiltrować, be efektu. Na szczęście 4 tablety mi wystarczają, szału nie ma ale jak na moją tolerancję na kodę/majkę i tak jest pięknie :D Większych ilości zaldiaru nawet nie będę próbował szkoda wątroby.
  • 10 / / 0
Ja ostatnio dostałem Zaldiar i ze względu na to, że byłem na zajebistym skręcie nie wytrzymałem i walnąłem wszystko czyli 10gr parasyfu. Na szczęście wszystko zakończyło się ok, plus oczywiście faza, której oczekiwałem.

PS. To czysta głupota. Róbcie ekstrakcję. Nie dajcie się zwariować jak ja, bo to może się bardzo źle skończyć.
Ładna pogoda dziś :finger:
  • 258 / 2 / 0
fanbrown pisze:
Ja ostatnio dostałem Zaldiar i ze względu na to, że byłem na zajebistym skręcie nie wytrzymałem i walnąłem wszystko czyli 10gr parasyfu. Na szczęście wszystko zakończyło się ok, plus oczywiście faza, której oczekiwałem.

PS. To czysta głupota. Róbcie ekstrakcję. Nie dajcie się zwariować jak ja, bo to może się bardzo źle skończyć.
Jesteśmy tylko ludźmi... I nie wiadomo jak bardzo jesteśmy mądrzy czy inteligentni, jeśli chodzi o dragi stajemy się kompletnymi kretynami
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 10 / / 0
Zrobiłem wczoraj ekstrakcję z Strenduo, poszło rzekomo jakieś 1,2g i tylko sam speed. Natomiast przed chwilą wziąłem Tramal Retard 100 w takiej samej dawce, ba nawet mniejszej i jest mega kozak. Dziwne to wszystko.
Ładna pogoda dziś :finger:
  • 381 / 11 / 0
Mam Dorete, 75mg Tramalu na 650 paracetamolu, ile mogę tabletek zjeść bezpiecznie?
Anaboliczny dżentelmen.
  • 6 / / 0
Ja jem po 10 i nie odnotowałem problemów z wątrobą a robiłem badania pod tym kątem.
  • 230 / 6 / 0
fanbrown pisze:
Zrobiłem wczoraj ekstrakcję z Strenduo, poszło rzekomo jakieś 1,2g i tylko sam speed. Natomiast przed chwilą wziąłem Tramal Retard 100 w takiej samej dawce, ba nawet mniejszej i jest mega kozak. Dziwne to wszystko.
Zjebałeś ekstrakcję, jedyne wytłumaczenie.
ciekawskiedziu pisze:
Mam Dorete, 75mg tramalu na 650 paracetamolu, ile mogę tabletek zjeść bezpiecznie?
Gdyby tylko 3 posty wyżej były podane bezpieczne dawki paracetamolu...
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 156 / 1 / 0
Robił ktos eks z exbol'a ??
Uwaga! Użytkownik suchysuchy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.