Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Mam pytanie może mi ktoś powiedzieć czy zmieniło się czyjeś postrzeganie świata po helu?
  • 5 / / 0
hera przekręciła do góry nogami sysytem wartości - nic już nie cieszy, nie sprawia przyjemności tylko przywalenie hery, nieprawdaż panowie i panie ? Układ nagrody w mozgu reaguje już tylko na narkotyk, nic więcej go już nie pobudza. Po poznaniu hery dążenie do normalnych celów nie ma sensu bo i po co ? Nagroda i szczęście jest w strzykawce lub na blaszce hehe
  • 64 / 4 / 0
swięta racja Ziomex, swięta racja.
Niestety.
:(
i jeszcze co mnie boli rownie mocno to absurdalność sytuacji, ze cpajac niemal 20 lat i majac niemal sto procent znajomych byłych heroinistow, mam problem z załatwieniem towaru w tym smutnym jak pizda miescie.
Własnie dlatego, ze chcę.
What the fuck? Złe mzimu? Czy cuś.
"Hardcor w duszy

W bani Meksyk"
  • 10 / 4 / 0
Pisałam już raz ale zniknęło. Naćpana jak meserszmit..może coś nie skojarzyłam, słabo kojarzę po mixach pewnie dlatego ale do tematu... Pytanie do doświadczonych heleniarzy...Jestem świeżakiem jeżeli chodzi o herę. Czy paw po podaniu to tradycja? Zapodałam trzy razy, faza pierwsza klasa ale najpierw kibel. 15mg pierwszy raz krecha, później dożylnie, kumpel mi pomógł.....<jeszcze nie ten etap niezależności strzykawka, igła vs żyła>..... więc jak to jest? Z biegiem wprawy i przyzwyczajenia organizmu przestajesz rzygać? Tragedia żadna dla mnie ale torsje jebią pierwsze sekundy fazy.. :-/
Uwaga! Użytkownik Mantra2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12552 / 2434 / 0
Tak, wymioty znikają z czasem...
  • 423 / 12 / 0
Takie szybkie pytanie dla opiatowców.Braliscie kiedys cos lepszego niż helena ? :D
  • 1874 / 96 / 127
Po helu nastepnym szczeblem jest fentanyl... Spytaj Blue Berry.
wolna molekula
#mops
  • 3732 / 45 / 0
Niemal kazdy narkotyk, ktory bralam, jest lepszy. A pawie zdarzaja sie nawet przy dluzszym uzywaniu, np. kiedy jestes palaczem i przesadzisz z papierosami/piwem. Lub calkiem spontaniczne jebniecie z fontanny do kibla, o ile masz szczescie.

Moje postrzeganie swiata nie zmienilo sie zasadniczo, raczej rozklad dnia i priorytety finansowe. Wczesniej zbieralam na rcki, pozniej wszystko szlo na h.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 2652 / 382 / 0
magister2222 pisze:
Takie szybkie pytanie dla opiatowców.Braliscie kiedys cos lepszego niż Helena ? :D
Szybko to może Ci Twój stary zajebać w ten głupi pysk. A nie, sorry, pewnie robi to codziennie.

Ale ty jesteś spierdolony, ja pierdolę. Jest wiele analogów/pochodnych, które są silniejsze od heroiny. Jeśli ma się dojścia, to się kombinuje w każdą stronę, żeby zdobyć mocniejszy towar. Fentanyl nie tak łatwo ogarnąć i nie każdy może sobie pozwolić na branie go w kolosalnych ilościach i bardzo dobrze. Dzięki temu sporo osób najpierw wybierze detox/odwyk. Ja np. fenta nie lubię, bo nie lubię opioidów, ale był pod ręką i zabijał głód, więc się go brało. Teraz jestem na etapie odstawiania, a to z kolei ma prowadzić, zgadnij do czego... do ODSTAWKI. Pomyślałbyś? Czy mówiłam już, że jesteś spierdolony? Rozumiem, że zostałeś na etapie wszczykiwania maryhuanany i dilerów rozdających narkotyki pod szkołą. Co to znaczy "lepszego niż Helena"? Jest mnóstwo lepszych rzeczy, zależy, co kto lubi. Są tacy, co po najlepszym heroinowym sorcie stwierdzą, że to chuje muje i bez sensu, bo zupełnie nie trafia to w ich gust. Po fencie skręt jest gorszy, niż po H, ale czy to znaczy, że fent jest lepszy? Nie jest. Na fenta cholernie szybko rośnie tolerancja, działa fchuj krótko (30min od strzału) i bardzo łatwo go przedawkować. Nie, fent nie jest "lepszy", a heroina nie jest "gorsza", ani też "dobra". Ciekawe, czy zrozumiesz.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Mowia, ze nie ma glupich pytan, ale pytanie, o ktore sie rozchodzi, rzeczywiscie bylo glupie. Satysfakcja z zazywanych srodkow to rzecz mocno relatywna, ja np. jako politoksykomanka odpowiedzialam tak jak wyzej. Zwyczajnie wole dysocjanty. Wiekszy sens mialoby pytanie, czy jakis opioid/opiat dal Wam wieksza satysfakcje niz heroina.

Mi osobiscie fent tez nie podszedl, bupre nawet lubie, ale lepsza nie jest w zadnym wypadku. Natomiast najlepiej wspominam 300 mg kodeiny po dobrym DXMowym tripie. :)

Mam karme, widzisz, zrozumialam!
[ external image ]
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.