Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 879 / 190 / 5
06 września 2017Jamedris pisze:
Ciekawostka - morfina może przestać działać bez podkładu z benzo, i to nie tylko u mnie takie anomalie. Może nie tyle przestać działać, co wejście drastycznie się zmienia.
Anomalie hahahahhhahahaha :emo:

Nie wejście drastycznie się zmienia. Nie ma wejścia, nie ma działania. W żadnej dawce.

Nie czujesz zupełnie nic, zupełnie nic, zupełnie. Nic. Całkowicie. Absolutne zero. Pewnie mi w to teraz nie wierzysz, ale w ciągu to kwestia czasu.

Brałam 1500mg dziennie, tysiąc pięćset. Uwierz mi. Gdyby nie zejście skręta, nie byłabym w stanie odróżnić morfiny od wody podanej iv.

Masz moje słowo honoru. Nie byłabym w stanie ich teraz rozróżnić.

I nie znam dłuższego stażem morfinisty, który by jeszcze miał jakąś przyjemność z tego.

Pewnego dnia robisz zastrzyk z 3tabletek mst 200 jednocześnie i nic sie nie zmienia. Wtedy idziesz w bramę po brąz.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2116 / 630 / 0
Kleps, ja o tym wiem. I też nazwałam wodą dawkę nie z jednego i nie z dwóch MST200 podaną jakiś czas temu... Nawet oczy średnio zareagowały, nic. A nie byłam wtedy zblokowana buprą w jakiejkolwiek postaci.

Za to łódzki brąz jest taki, że dwusetka majki bije go na głowę. ;-) W większości przypadków.

Nie jem benzo, ale gdy strzelam majkę, to nie wyobrażam sobie robić tego bez podkładu, bo jest uberchujowo. Teraz znam drugą osobę, która - cytuję - boi się, że bez benzo nie podziała właściwie i ma tak samo.

Gdzie kiedyś benzosy tłumiły brutalność wjazdu, którą tak lubię...
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2372 / 315 / 0
a jakby sobie tego tabsa MST zacetylować ? BTW acetylowana majka to wychodzi diacetylomorfina czy acetylomorfina czyli chyba 6mam ?
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 879 / 190 / 5
Oba i wiele innych.

Wtedy zadziała, ale do tego też się przyzwyczaisz
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2372 / 315 / 0
na mnie i tak działa słabo wszystko co ma w nazwie morfina ale kiedyś muszę garnąć trochę bezetu i sprawdzić na sobie tą osławioną moc acetylowanej majki ;)
  • 215 / 33 / 0
@AlienForms.A że tak tak bezpardonowo spytam-kolega miał okazję już kiedyś walić kompocik lub zielone na bezwodniku,czy tylko herbatką z ziarenek dotychczas był się raczył?Bo jeżeli kolega już wie co to domowy kompot tudzież acetylowana zielonka,to cudów od morfiny na bezecie,kolega nie uświadczy.Ale jeżeli nie...to kolega po takiej morfince będzie musiał przedefiniować pojęcia"narkomania", "uzależnienie"oraz "głód narkotykowy",bo jak znam życie,to na jednym razie się nie skończy;Takie to gówno jest dobre.
  • 2372 / 315 / 0
@fedor z opio waliłem iv tylko heroine (browna i białą #4), majkę (ampułki,servedol,MST) i Oxy :)
  • 1509 / 223 / 0
Co do miksu morfiny z benzo to potwierdzam. Teraz po 1,5 roku walnęłam 2 razy i działa wyśmienicie, ale wcześniej, chwilę przed detoksem zaczęłam miewać problemy z tym, że musiałam zrobić miks morfina + relanium. A to drugie ciężej było mi dostać szczerze mówiąc niż to pierwsze.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2538 / 215 / 0
Z morfiną zawsze coś tam czułem w ciągu, tyle że iv nie waliłem tylko opium/PST/zupe, taki chwilowy ucisk na przeponie jak by i potem schodziło w tło, nawet po oczach nie było jakoś widać że brałem, nie robiły się czerwone już a źrenice nieznacznie zmniejszone. Za to po 9 dniach na 3mfufie dorwałem tramal i pierwszy raz w życiu chyba poczułem tak totalny brak działania opio że ja pierdole. Nawet w ciągu co właściwie trampek czuć tylko jako stymulant miał chociaż jakiś ,,posmak" opio, po furanie trampka jadłem jak witamine C, dopiero po paru dniach chociaż zaczął stymulować i depreche pofuranowa ubił. W sumie bardziej czas niż tram heh
  • 1509 / 223 / 0
Z tymi ślepkami to moje robią się mikre momentalnie po ifauce. Natomiast mój kumpel, z którym sobie poćpiewam - zero reakcji źrenic. On na chwilę osunie się na wyro/krzesło. Zamknie sobie oczy, może się poślini, a jak otwiera ślepia to dalej działa jakby nigdy nic. I jeszcze drze japę, jakby głuchy był. Albo ja mam takie wrażenie, że on to robi, bo też jestem naćpana i zakłóca mi ten stan. Z tym, że w towarzystwie innych osób nie dostaję kurwicy na ich skalę głośności rozmów, tylko z tym jednym. A btw, dzisiaj po weekendowym maratonie na MST, przedłużonym o jeden dzień tygodnia, dopiero walnęłam kopsko. Czuję się jakbym wysrała drut kolczasty. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.