Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Przy przesyłce za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości, mogę podać fałszywe dane? Nie wymagają okazania dowodu osobistego? Jedynie adres bym musiał podać niestety. A przy przesyłce wyżej wymienionej post restante, na adres poczty, moge podac wszystkie falszywe dane, wraz z innym imieniem i nazwiskiem itd.? Nie wymagaja okazania dowodu osobistego?

Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5138 / 892 / 0
Na poczcie wymagają okazania dowodu. Na pobraniowce w sumie mozesz podac adres jaki chcesz, byle bys byl w tym miejscu i podpisal sie jako ten osobnik. Jezeli kurier to lepsza opcja bo sa bardziej mobilni. Wtedy liczy sie tylko dla kuriera zeby dostarczyc, a Ty zebys zaplacil i podpisal bazgrołem swistek.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 879 / 190 / 5
Gdy zamawiasz poste restente podajesz adres poczty, prawdziwe imię i nazwisko, opcjonalnie telefon. Zamiast podawać telefon możesz poprosić sprzedawcę o podanie numeru paczki, wtedy też będziesz mógł ją śledzić.

Kupowanie nie jest nielegalne, dopóki nie trzymacie morfiny ze świadomością, że to na pewno morfina, w rękach, nic się nie dzieje.

Ps. Boże co tu się dzieje, handlują mi w moim dziale, ile sprzątania :emo: :'(
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1916 / 335 / 2
"Kupowanie nie jest nielegalne, dopóki nie trzymacie morfiny ze świadomością, że to na pewno morfina, w rękach, nic się nie dzieje."

Ja w ogole nie wiedzialem, ze to takie straszne przestepstwo kupowac leki przez internet. Dajcie spokoj. Co niby za to grozi? Ja od zawsze wrecz wolalem odbior osobisty i nigdy nie spotkalem nieprzyjemnosci.

Jesli chodzi o wysylki i ogloszenia, to tak jak poprzednicy, jesli jest oferowany caly arsenal - jest to oszustwo. Prawdziwe ogloszenia sa skromne ze tak to ujme. Oczywiscie tylko i wylacznie wysylka ze sprawdzeniem zawartosci, ale UWAGA: gosc moze obiecac, ze tak wysle, a wysle zwykle pobranie. Ja tak mialem kiedys, mialem cisnienie, gosc wydawal sie w porzadku to mowie no nic, przyjme to zwykle pobranie (a przypominam, obiecal pobranie ze spr. zaw.). No i to bylo moje pierwsze i jedyne oszustwo na jakie sie nacialem.

Albo przesadzacie, albo to ja jestem dziwny. To raczej sprzedajacy powinien sie bardziej martwic. A tutaj mowicie ze za kupno lekow to krzeslo elektryczne. No nie wiem.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 37 / 0
29 sierpnia 2017guccilui pisze:
Albo przesadzacie, albo to ja jestem dziwny. To raczej sprzedajacy powinien sie bardziej martwic. A tutaj mowicie ze za kupno lekow to krzeslo elektryczne. No nie wiem.
A zastanów się na czym polega duża część sukcesów policji? Na tym że złapią narkusa bo to po pierwsze primo prostsze, a po drugie primo liczą na to że taka osoba ich doprowadzi do źródła. Próbują wtedy różnych swoich psycho gierek, od manipulacji do straszenia wyrokami a jak nie uda im się wyciągnąć żadnych informacji to przechodzą do obserwacji, kręcą się przy dupie i czekają aż taka osoba zawędruje do dila, czekają cierpliwie bo wiedzą że ten moment w końcu nastąpi. Z zielem jak złapią to aż tyle trudu sobie nie zadają ale mowa o opiatach a na dilów tego szitu to oni mają chraaapkę na pewno. Właśnie dlatego my narkusy powinniśmy uwazać żeby nie dać złapać się w taką policyjną prowokacje, miejcie oczy dookoła głowy :cool:
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
W sumie moze troche zbyt zbagatelizowalem temat dlatego, bo nigdy nie kupowalem i bralem mocniejszych opio, raczej jesli chodzi o zakupy to jakies benzo, max tramal, a czyms takim to pewnie nawet im sie nie chce zajmowac. Natomiast fentanyl czy inne mocniejsze opio to juz inna sprawa. Nieprzemyslalem w jakim temacie i dziale to pisze.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 908 / 0
28 sierpnia 2017Scone pisze:
Jak ćpać Panie premierze?
Najlepiej zwieksz dawke majki czy helupy, nie baw sie w zadne iMAO.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1443 / 75 / 0
Zwiększyłem. Naprawdę wpadłem na to i w momencie, kiedy zmarnowałem ponad 150 mg (na jeden raz) morfiny, a potem ćwiarę dobrego browna, nie będę pakował w siebie jak cymbał kolejnych dawek, skoro to marnowanie towaru.
To nie jest też kwestia nieumiętnego podawania, bo inne substancje brane tymi drogami świetnie na mnie działały.
Również kodeina nigdy na mnie nie zadziałała (kilkanaście prób, niektóre po dwa opakowania+ ).

Pytanie dotyczy relatywnie bezpiecznych sposobów na wzmocnienie działania, najlepiej za pomocą wymienionych powyżej, lub łatwo dostępnych substancji. Łączyłem już z hydroksyzyną - która skutecznie wzmagała efekt - ale niestety dodawała duużo senności i dominowała opiaty - podobnie zresztą z marihuaną i haszem.
28 sierpnia 2017Scone pisze:
morfina i heroina bardzo słabo na mnie działają (...) zastanawiam się, czym ją wzmocnić. Myślę o moklobemidzie, ale czytałem na bluelighcie, że połączenie z iMAO jest niebezpieczne, bo grozi bardzo niskim ciśnieniem, albo depresją oddechową. Czy jeśli odpowiednio zmniejszę dawkę, to mogę takie połączenie zastosować?
Mogę zamiast tego zjeść grejpa, ale coś czuję, że to nie wystarczy (waliłem p.r 70 mg, plus dorzucałem ze 40 podjęzykowo i dożołądkowo i ledwo cokolwiek czułem).

Ktoś też pisał na bl o miksie z cymetydyną (...) Co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2017 przez Scone, łącznie zmieniany 2 razy.
LSD - Piękna i Bestia
  • 8103 / 908 / 0
@up
moze opio nie sa dla ciebie, byc moze masz cos zjebane z receptorami.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1443 / 75 / 0
Generalnie one działają, ale słabo. Ula działa jak ta lala, buprenorfina, czy furanylfent też mocno.
Proszę o konstruktywne odpowiedzi :).
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.