Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 54 / 9 / 0
Kurde na brzeskiej lipa psy stoję przy bramach od kilku dni coś czuję że niedługo będzie trzeba zmienić miejsce
  • 443 / 54 / 0
Dobrze czujesz, spalona to ulica jest. Oficjalnie mają powiedziane że mają zlikwidować tam ten proceder.
  • 3188 / 373 / 0
W nieskończoność tam stać nie będą, jak tylko sobie pójdą wszystko wróci do normy. Bywały już takie akcje w przeszłości za czasów mojej aktywności.
  • 54 / 9 / 0
Ciekawe ile bedą jeszcze tam stać
  • 553 / 117 / 0
Wciąż stoją? Kurtka wodna nawet osoby nie wtajemniczone mogły gdzieś przeczytać, że ten teren na Pradze chętnie zostanie sprzedany przez miasto dla jakiegoś inwestora.
Kur*a współczuję osobom uzależnionym, które się tam zaopatrują.
Te chuje z urzędu miejskiego i policji nie rozumieją mechanizmu działania tej choroby!
Chuj wam w dupę- wszystkim tym którzy są odpowiedzialni za takie akcje!
  • 13 / 2 / 0
cut - zakaz handlu, pytania gdzie co kupić na forum / d5
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2023 przez Imakandi, łącznie zmieniany 1 raz.
"trzeźwość to naisilniejszy naarkotyk, nie można go nadużywać"
  • 13 / 3 / 0
Jak w ogóle wygląda aktualnie sytuacja z ulicą na B? Bo nie jestem z Warszawy, a w tym tygodniu zamierzałem się wybrać do stolicy i nie wiem czy warto?
  • 1331 / 337 / 13
24 grudnia 2023Imakandi pisze:
Drodzy użytkownicy, da się cokolwiek ogarnąć (może być też maja czy nawet oxy lub kompot) w Kielcach, Skarżysku-Kamiennej, Opocznie, Tomaszowie, Radomiu czy Koluszkach? Od biedy spytam nawet o Łódź, wiem że kiedyś dało się coś tam powinąć ale obecnie nie mam żadnego kontaktu.
Uprzejmie przypominam o bezwględnym zakazie handlu na forum.
W Radomiu nigdy nie było heroiny - zbyt specyficzne rejony ZDR i w ogóle, troche podobna sytuacja jak w Krakowie - prawilne mordeczki gonią brauniarzy ale kryształy rządzą. Nie znam nikogo kto by odważył sie wychylić z czymś takim…

Za to w Łodzi to trzeba być faktycznie ślepym żeby nie dostrzec wraków w centrum.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 13 / 3 / 0
Byłem dziś w wwa, wystarczy trochę pochodzić po okolicach wokół cut - zakaz info, gdzie kupować / d5 i nie wyglądać jak ostatnie nieszczęście/smutny niebieski pan.
Kupić jakieś rzeczy bezdomnemu/dołożyć potrzebującemu hajs i trochę przy okazji popytać- dość szybko trafia się na nowego spota, ja jak się zorientowałem, że na B jest lipa to trafiłem w nowe miejsce w niespełna 15/20 minut. Także dla chcącego nic trudnego, koniec świata się nie wydarzył dla ludzi w potrzebie, nawet tych najbardziej zdesperowanych.
  • 289 / 12 / 0
Dla mnie ogarnianie h z ulicy to był najgorszy interes życia. Nie dość że dostaje się okrojone cwiary to jeszcze z jakością jest jedna wielka loteria. Polecam zainteresować się rynkiem e-commerce w wersji dark :)
Ostatnio wydając 7 stów wliczając prowizje i inne dostałem 5g nienajgorszego tematu. Dopłacając można dostać perełkę po 200/g
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.