Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 177 / / 0
Mam pytanie, czy ktoś zaobserwował po dłuższym braniu problemy ze snem? ( po odstawieniu oczywiście )
  • 1262 / 17 / 0
A czy przypadkiem dysocjanty I.V nie są bardzo szkodliwe/niebezpieczne w jakiejkolwiek ilości? Bo coś takiego słyszałem o jakimś zespole ... generalnie nic miłego.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Jestem umiarkowanym użytkownikiem MXE od dwóch lat. Przez te dwa lata było wspaniale. Od pewnego czasu zauważam dramatyczne obniżenie magi MXE, Można powiedzieć, że jest nawet nieprzyjemnie. Sort na pewno dobry. Moje pytanie, czy to już tak będzie po wsze czasy? Czy MXE jest dla mnie już stracona? Czy kilkumiesięczna przerwa pomoże?
  • 258 / 2 / 0
Również dołączam sie do pytania powyżej, od 4 miesięcy nie tykałem dysocjantów
Moja tolerancja była dosyć spora... antag. NMDA trudno zbić
No i czy te kilka miesięcy przerwy coś dało? ktoś robił takie przerwy? Bo MXE b2 niedługo przybywa :)))
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 1262 / 17 / 0
Za 5 miesięcy wchodzi ustawa która delegalizuje MXE więc przerwy nie mają sensu, B2 jest teraz podobno świetne i jak tego duże dawki was nie zadowalają no to pech.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 1 / 0
@wolfster jaka droga podania?

pytanie do wszystkich, zastanawiam się, czy miałem w ogóle dobry sort tego narkotyku... Przy wciąganiu piekła cholernie śluzówka, a potem katar spory przez kilka godzin. OEVÓW ani CEVów w ogóle nie doświadczyłem nawet przy 150mg oralnie (aczkolwiek to było brane dzień po dniu), przy 120 na świeżo sniffem albo przy 80 na świeżo podjęzykowo też nic... Lekka dysocjacja i dziwne fazy, kiedy wziąłem z dziewczyną np. (połkane) to były fajne rozmowy, wyczilowanie, ale przede wszystkim gadanie było ciekawe. Normalne, że przy takich dawkach nie miałem żadnych wizualizacji, no może jakieś zaburzenia wzroku na otwartych się pojawiły, ale tak słabe, że nawet na nie uwagi nie zwróciłem.
połowa rzeczy które piszę nijak ma się do rzeczywistości i tego kim jestem, szczególnie te pod wpływem.

bywa ok, ale jeszcze nie jest
  • 501 / 7 / 0
@up trzymałem pod językiem dopóki się nie rozpuści, następnie połknąłem.
  • 1794 / 124 / 0
Mojoo - miales bardzo chujowy sort ;).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 708 / 6 / 0
Ja nie jestem w stanie gadać po MXE. nie umiem dobrać słów i ich wypowiedź iec bez przekrecenia jakiejś liyerki
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1824 / 104 / 20
Jak wypada metoxa w miksie z dimenhydraminą(Aviomarinem) należy się spodziewać podobnych odczuć jak po deksie? Warto próbować takiego miksu?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.