Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2780 / 39 / 0
19 czerwca 2025Macabra pisze:
Bral ktos wenle z bupropionem? Jak dziala taki mix?
Działało w porządku - wenla dawała spokój i mniej dołów, bupropion dorzucał energię, motywację, lepsze myślenie.
Czułem się bardziej „do życia”, mniej ospały, bardziej konkretny. Czasem pobudliwość, lekkie napięcie, ale do ogarnięcia.

Dobre combo, jeśli serotonina to za mało, a dopamina leży.
  • 4 / / 0
Biorę od 3 tygodni - kiedy znikną poty nocne?
  • 160 / 27 / 0
@dirtybitch, czy poza nią coś jeszcze bierzesz?
  • 1593 / 254 / 0
@dirtybitch możliwe że on nie znikną, ja nie mam tego problemu przy żadnej dawce wenlafaksyny, ale dużo widziałem postów na forach gdzie ludzie skarżą się na ten problem.
  • 4 / / 0
14 lipca 2025Hanalena pisze:
@dirtybitch, czy poza nią coś jeszcze bierzesz?
nie, tylko wenle, nawet nie chcę myśleć co będzie jak upały wrócą 😅
  • 1593 / 254 / 0
Biorę 375 mg plus inne leki na głowę, od niedawna jest tak że budzę się jak zwykle o 5-6 ale jestem kurewsko śpiący i nie kontaktuję, zasypiam na siedząco ale po przebudzeniu wcale nie jest lepiej. Na noc biorę 300 mg trazodonu od dawna, nie wiem czy to jego wina, wydaje mi się że to po prostu nadmiar serotoniny, w dzień się rozkręcam ale chce się mniej jednak zwłaszcza pracować. Spróbuję wziąć dzisiaj 150 tylko trazodonu na próbę. Jeśli to nie zrobi różnicy obniżę wenlę do 300, myślę że ilość serotoniny szybko zacznie spadać. To musi pomóc bo nie zamierzam zmieniać leków znowu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.