Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 26 / 0
mhmmm petydyna... :mniam: chociaz nigdy sam nie brałem opio to czesto wracam pamiecia do czasu kiedy podawano mi w szpitalu... lezec, patrzec w sufit i zajebiscie... sorki za offtop
Uwaga! Użytkownik MontBlanc9999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2217 / 1
10 grudnia 2020misiek010101 pisze:

Pytanie czy warte ryzyko jednej ampułki inne sumie nie łatwo je dostać
Zapytaj się, czy zdrowie/życie jest dla Ciebie warte tej ampułki. Może na 60% wszystko będzie ok. Może na 70% będzie ok. Ale czy jeżeli miałbyś pewność, że 2/10 przypadków skończy się sepsą, to podejmiesz te ryzyko? Znam cpunów, którzy podejmują, np waląc z kranówą, czy wodą z kałuży. Wielokrotnie. Stąd mamy taki fajny temat: Zgony użytkowników forum.

A tak serio. Nic nie jest warte życia i zdrowia. Nie udała się akcja z tą ampułką. Wypierdol i użyj nowej, jak nie masz to niestety. To tylko jedna (lekka) faza mniej. Będzie dziesiątki i setki innych. Nie warto ryzykować.
  • 343 / 16 / 0
Już dawno w śmieciach ;) stwierdziłem ze lepiej za dużo nie kręcić
  • 4603 / 2217 / 1
Mądra decyzja. Jeszcze nie jesteś zdegenerowanym ćpunem. Nie podawaj tylko gdzie ten śmietnik jest, bo pewnie z 7 chętnych by się znalazło 300km jechać w poszukiwaniu tej petydyny! :zombie: :świnia:
  • 41 / 11 / 0
Po 3cmc kurewski tygodniowy bol gardla,minelo 2 tygodnie od nocki z 3 i kurewsko zaczely bolec zatoki.Przejdzie czy ruszac z tym gdzies? Przejadlem troche trojki i nigdy tak nie mialem.
  • 911 / 207 / 1
@up prawdopodobnie zakażenie bakteryjne, do antybiotykoterapii
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 177 / 26 / 0
14 grudnia 2020Anubis19934 pisze:
Po 3cmc kurewski tygodniowy bol gardla,minelo 2 tygodnie od nocki z 3 i kurewsko zaczely bolec zatoki.Przejdzie czy ruszac z tym gdzies? Przejadlem troche trojki i nigdy tak nie mialem.
Szkiełko w temacie %-D Rozjebało śluzówki więc substancja lepiej wchodziła ale bakterie też. Wypłukać porządnie nos i zatoki wodą i zaopatrzyć się w spray do nosa z ksylometazoliną. No i jakiś antybiotyk, polecam azytromycyne.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 0 / / 0
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy to normalne jak wracam do domu to po paleniu mj doświadczam "zawieszeń" ciężko mi określić te uczucie ale wtedy trochę jakbym odpływał na chwilę oraz ciezko mi się oddycha. Efekt ten utrzymywal się 2 dni I dzisiaj (dzień 3 bez palenia) myślałem że przeszlo ale odczuwam potrzebe rozejrzenia się po domu bo czuje sie niepewnie. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o tym niestety. Palę regularnie mj przez okolo 3 miesiące. Żadnych leków nie biorę. Jeśli istotne to ostatnio bardzo często po paleniu doświadczam szybkiego bicia serca oraz uczucie że za chwilę zemdleje oraz problemy z zaśnięciem. Myślicie że to normalne aby takie rzeczy były po mj. Dodam również że na 99% nie jest to "czyscioch". Powinienem jeszcze poczekać I zobaczyć co dalej? Mam nadzieję że wybrałem odpowiedni temat do tego. Z góry przepraszam jeśli w złym temacie to napisałem to jest mój pierwszy post :]. Liczę na pomoc!
  • 911 / 207 / 1
@up na co czekasz i dlaczego nadal palisz? Doświadczasz derealizacji/depersonalizacji, być może zaczynają ci się zaburzenia psychotyczne (urojenia prześladowcze). Jeśli będziesz miał problem z samodzielnym rzuceniem, zgłoś się na leczenie.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 2081 / 345 / 0
witam - pod wpływem impulsu zjadłem 50mg zolpidemu (pół h temu, powoli się wkręca). Zapomiałem tylko, że jakieś 10-11h wcześniej wziałem 750 mg pregabaliny. Czy powinienem na coś uważać? Jakieś reakcje? Aha i czy to 50 to nie za grubo dla osoby, która ostatni raz jadła z-drugs z 5 lat temu? Bo jutro wstaje do auta i pół dnia jadę muszę być rześki przed 9 rano

edit: 180cm/63kg, tuż po zapodaniu 5 tabsów na raz zjadłem jeszcze sporego grapefruita.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.