Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
ciemnozielone Chupa Chups, katowice ktoś wie co w tym siedzi?
  • 9 / 1 / 0
26 sierpnia 2017torqqq pisze:
Witam wszystkich serdecznie, i proszę o wyrozumiałość dla świeżaka :)

Wątek przejrzałem o dobrych kilka miesięcy wstecz, ale konkretnych informacji tym niestety nie znalazłem:

https://www.fotosik.pl/zdjecie/310c2b166854f84d

Złote prostokątne sztabki z napisem GOLD na froncie i podziałką na 2 na rewersie

Dziewczynie kompletnie bez doświadczenia 2 wystarczyły na całą noc na parkiecie, mi 4-5.

I jeszcze to:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/f37d60e72e85505c

Kilka stron wcześniej ktoś pisał że prawdopodobnie MDEA - sprawdzone?

Pokój,

czyżby wwa? jakis czas temu dostalam wlasnie taki zestaw, jeszcze krążą?

po Goldach na początku okej, zaczęło schodzić, dorzuciłam, strasznie mnie rozlało, kontaktowałam i niby wszystko ok, ale to nie ybło super 'pluszowe' rozlanie, tylko totalna niemoc, empatia raczej średnio, jakies półtorej godziny po zjedzeniu drugiej koniecznie chcialam isc do domu, zrobilam sie strasznie drażliwa, nastepnego dnia niesamowity ból głowy, wymioty i obniżony nastrój

Rolexy - nie jestem w stanie okreslic czy MDMA czy MDEA bez jakis testów, md.. to niemalże zawsze dobra impreza, chyba, ze trafi sie cos trefnego... w moim przypadku to działa po prostu jak pogłębienie obecnego nastroju, wiec jak bede miała slaby dzien, to nawet najlepsza pixa mi źle wjedzie. na rolexach mialam niezly melanz, cała noc na parkiecie, lekki fun, empatia, bez rozlania się, tylko co jakis czas miałam jakies misje, i musiałam gdzies chodzic, znajomi mieli straszny ubaw, zapominałam, ze jestem w klubie, a jak sobie przypominałam, ze przyszłam potańczyc, to zrywałam sie na równe nogi, na drugi dzień samopoczucie spoko, bez poimprezowego doła, za to z pamięcią gorzej

goldy raczej odpuszczam, do rolexów mam mieszane uczucia, jeszcze troche jednych i drugich zabawek mi zostało, ale póki mam tez inne, to zapewne tego nie ruszę

scalono - surv

zielona coca cola, puszka, dość spore? wykończenie pudrowe, lekko się kruszą, kupione w wawie, ale mogą być z całego mazowieckiego.. ktoś cos?
  • 1 / / 0
Nazwa: truskawka
Kolor: zielona
Kształt: truskawka
Gdzie kupione: południowa Wielkopolska
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Na początku kompletnie nic, kiedy mój chłopak siedział rozpłynięty, ja siedziałam obok i byłam nieco zawiedziona. Mnie chwyciło dopiero po półtora godziny, ale efekt był nieziemski, lasek przez który szłam tworzył tunel, kolory były wyraźne, a chmury przybierały różne kształty. Chęć rozmowy niesamowita, otwartość i błogość razem.
Ocena działania: 6/10 ze względu na czas czekania na efekty
Dodatkowe komentarze: Sądzac po wizualach przypuszczam domieszkę kwasu.
  • 1 / / 0
Nazwa: Warner Bros
Kolor: Różowy
Kształt:Logo WB
Logo:napis WB
Gdzie kupione: Słupsk
Kiedy kupione: 1.09
Sposób przyjęcia:oral
Ocena działania: 9/10 na pewno mocniejsze niż don perignony
Dodatkowe komentarze: Polecam :-D :-D :-D :-p
  • 610 / 29 / 0
Nazwa: Redbull
Kolor: pomarańczowy/ceglany
Kształt: Prostokąt
Logo: Redbull
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: sierpień 2017
Sposób przyjęcia: 2/3 oral + 1/2
Opis działania: Po 45 minutach od wrzutki pierwsze efekty. Bardziej kanapowe działanie, na parkiecie fajnie ale jednak tym razem bardziej ciągneło do posiedzenia. Dorzut przyjemnie podbił działanie.
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: Podobno 200 mg, ja stawiałbym na jakieś 150. Mniej doświadczeni bez problemu mogą startować od połówki - potwierdzone przez koleżke który wszamał pół bez żadnej tolerancji. Jakoś po pół godziny od początku działania obraz się zaczął pierdolić i zamazywać gdzienigdzie a dorzutka tylko spotęgowała ten efekt.
  • 4 / / 0
Cześć,
miał ktoś styczność z szarymi toyotami w województwie pomorskim?
[ external image ]
Pozdr
  • 14 / 1 / 0
Nazwa: Żółty Rolex
Kolor: Żółta
Kształt: Okrągła pigułka
Logo: Korona rolexa
Gdzie kupione: Rumia
Kiedy kupione: 1/09/2017
Sposób przyjęcia: połknięta
Opis działania:zarzucona na techno rave, prawie zero efektów, nie mam wyrobionej tolerancji, a zwykle cała pigułka mnie wytrząsa, jedyne co czułem to lekka zmiana nastroju na bardziej pozytywny
Ocena działania: 1/10
  • 270 / 13 / 0
No mam możliwość zakupu tych redbulli pomarańczowych. Warto? Nadaje sie na parkiet czy raczej zamuła?
  • 610 / 29 / 0
[mention]thcon22[/mention]
Powiem Ci tak, w moim przypadku na wejściu znacznie wolałem posiedzieć niż tańczyć, ale później jak już wyszedłem na parkiet to ciężko było zejść ;-)
  • 270 / 13 / 0
wrzuciłem jedną z piwem i faktycznie działanie kanapa - nie lubię czegoś takiego. Były jeszcze niebieskie red bulle i teraz się zastanawiam czy jest jakaś różnica pomiędzy tymi ceglanymi a niebieskimi
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.