najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Z sativ polecam KALI MIST albo jakieś HAZE. Ale długo dojrzewają, ogólnie żadna sativa szybka nie będzie.
  • 34 / / 0
8 do 9 tygodni.
  • 75 / / 0
K2, chyba lepszej nie kojarzę dorabianej. Tylko proszę bez tych nowych, bo po białej wdowie stwierdziłem, że palenie jest już na innym poziomie, nie moim raczej. Najlepsze, jak do tej pory - marycha samosieja z Nepalu.
Dwell in the twilight.
  • 642 / 18 / 7
Opłaca mi się zasadzić jeszcze jakiegoś automata na dwór?
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 353 / 5 / 0
Podobno automaty bardzo roznia sie w dzialaniu od swoich ''regularnych'' siostr. Spotkal sie ktos juz z taka opinia a moze ma porownanie?
  • 823 / 11 / 1
@2up
Też się nad tym zastanawiam. Ale walnę, już się nasionka moczą ;) W tym roku wyjątkowo ciepło więc mam nadzieje, że dojdą chociaż trochę. Mamy jeszcze trochę czasu.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 358 / / 0
Co na indorku da największy plon z niskich auto? Dla początkującego.
  • 18 / / 0
Witam. Mam pytanko w sprawie doboru gatunku mj do moich wymagań otóż szukam gatunku działającego relaksująco i odprężająco nie robiąc przy tym zbytniego nawału myśli, poddenerwowania czy innych takich stresów, raczej o niskiej lub średnio niskiej zawartości THC, może coś z odmian medycznych? chociaż nie wiem jak z dostępnością tychże. Jestem osobą dość znerwicowaną, niepijącą alko około 2 miesiące i szukam środka na weekendowe łagodne wyluzowanie, powiedzmy taki ekwiwalent 4 piwek ale w postaci trawki, oczywiście obie substancje inaczej działają ale nie wgłębiajmy się w szczegóły w tym momencie. Kwestie ceny za nasiona pomijam, może być z tych najdroższych o wymagania uprawne danego gatunku pomyśli się w późniejszej kolejności, najważniejsza jest dla mnie w tym momencie odmiana trawki spełniająca moje konkretne wymagania :-) Będę wdzięczny za rady i wskazówki :-)
  • 3523 / 53 / 0
tvpk0x pisze:
Opłaca mi się zasadzić jeszcze jakiegoś automata na dwór?
Chyba już za póżno, zresztą nie wiadomo jaka będzie jesień tego roku.Może sypnie śniegiem we wrześniu :-D (przesadziłem wiem)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3523 / 53 / 0
Sam nie wiem czego ty chcesz. Z jednej strony prosisz o odmianę z małą lub średnią zawartością THC a za chwilę odmianę medyczną, a one chyba mają dużo THC. Z tych o większej zawartości THC mogę ci polecić ak47 jest łatwe w uprawie i wciska w fotel :-D Jeśli zaś o średniej zawartości THC to Northern light który też łatwo się uprawia i ma tą zaletę ,że nie wydziela zapachu podczas uprawy.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.